Ohjaajat

Siiri Halonen

Siiri

Tiikku Kuuru

Tiikku

Satu

Suvi

Sanna-Leena

Tuikku

Krista

Taina

Iina

Aikuisbalettia edistyneille

Sanna K.

Tiina V.

Pia

Inkeri

Nea

Minna

Siiri

Siiri on ohjannut liikuntaa ja opettanut tanssia päätoimisesti vuodesta 2005.  Syyskaudella 2022 Siirin tapaa Fiiliksellä tanssikursseilla, sunnuntain ryhmäliikuntatunneilla, maanantain Fiilis Barressa sekä yhdessä Markus-poikansa kanssa torstain Perhejooga-kurssilla

Siiri on toinen Fiiliksen yrittäjistä ja ohjaajana äärimmäisen monipuolinen. Kokemusta on kertynyt tanssikoulussa työskentelystä, liikunnan ja tanssin opettamisesta peruskouluissa ja lukiossa, sekä Pirkanmaalaisissa liikuntakeskuksissa. Keväästä 2007 Siiri on toiminut ohjaajakouluttajana kehittämäänsä Kuntotanssin parissa. Syksyllä 2007 Siirin perustama Jumppastudio Fiilis Fitness aloitti toimintansa Power House Gym:n ryhmäliikuntasalissa. Syksyllä 2010 Jumppastudio nimi vaihdettiin paremmin kuvaavaksi Liikunta- ja tanssistudio Fiilis Fitness:ksi. Syksyllä 2013 yrityksen yhtiömuoto vaihtui ja Siiri sai rinnalleen toiseksi yrittäjäksi Tiikku Kuurun.

Siiri on kouluttautunut ensin liikuntaneuvojaksi Varalan urheiluopistosta 2010. Ammattikorkeakoulusta Siiri valmistui liikunnanohjaajaksi keväällä 2013 ja opiskelee edelleen maisteriksi Jyväskylän yliopistossa Liikuntatieteellisessä tiedekunnassa pääaineenaan liikuntapedagogiikkaa ja sivuaineina tanssipedagogiikka.

Siirin ideologia ohjaamisesta on se, ettei ohjaajan tarkoitus ole vain kertoa mitä tehdään vaan myös MIKSI jotain tehdään: kannustaa ja tukea, ohjata ja korjata suorituksia sekä antaa asiakkaille uusia tietoa ja taitoja. Tärkeinä on, että kaikki viihtyvät tunneilla ja vapaa-ajan käyttäminen Fiiliksellä tuntuu elämykseltä. Tulevaisuuden haaveenaan Siiri pitää sitä, että ehtisi käydä säännöllisesti myös kaikkien Fiiliksen ohjaajien tunneilla seuraamassa heidän kehitystään, kehittymässä itse ja nauttimassa Fiiliksen ainutlaatuisesta tunneilmasta.

Tiikku

Tiikku on Fiiliksen toinen omistaja. Tiikku vastaa Fiiliksen markkinoinnista ja viestinnästä, minkä lisäksi hänet tapaa syyskaudella 2022 ohjaamassa tiistaisin! Jooga on Tiikun syvin rakkaus, minkä lisäksi Tiikku ohjaa Les Mills Bodypumpia sekä tiistain Äiti-vauva VOIMA-kurssia. Parhaillaan Tiikku viimeistelee myös kehollista asiakaskokemusta ja sen johtamista käsittelevää väitöskirjaansa. Tiikku on innoissaan, kun pääsee kietomaan akateemisen tekemisen intohimoonsa liikunta-alaan.

Liikunta on Tiikulle elämäntapa, eikä liikkuminen rajoitu ohjaamiseen tai neljän seinän sisälle. Tiikku rakastaa juoksemista ja seuraava maratonkin taitaa jo olla tähtäimessä. Ohjaajana Tiikku on intohimoinen tuntien vetäjä, jonka löytää Fiiliksen lihaskunto- ja kehonhuoltotunneilta. Hänen ehdoton valttinsa on valovoimainen esiintyminen – Tiikun auringon alla huonokin päivä muuttuu hyväksi.

Krista

Krista on upea tyyppi: katu-uskottava tanssi-ope & lempeän vahva kehonhuollon ammattilainen, jonka ohjauksesta ei puutu huumoria. Hän sopii pirteän asenteensa ja rennon olemuksensa sekä ammatillisen osaamisensa puolesta Fiiliksen porukkaan niin, kuin olisi ollut mukana alusta asti. Krista on sosiaalinen ja pitää siitä, että oikeasti tuntee asiakkaansa. Hän jakaa huomiotaan kaikille, niin salissa kuin sen ulkopuolellakin.

Krista on vahvassa roolissa Fiiliksen tanssipuolella: hän ohjaa ja koreografioi Commercial Dance-tuntia sekä kesäisin Summer Jam-tuntia, sekä kerran kuussa järjestettävä Friday Night FEVER on Kristan temmellyskenttää. Lisäksi Krista ohjaa Fiiliksellä Pilatesta sekä perheliikuntakursseja.

Kristan ohjauksessaan voi tuntea olevansa hyvissä käsissä. Vaikeinkin liike muuttuu selkeäksi kun hän opettaa sen rauhallisesti ja perusteellisesti. Krista pitää itseään ajan tasalla ja käy itsekin tanssitunneilla, joka auttaa muistamaan sen, miltä tanssiminen voi asiakkaasta tuntua kun tehdään uusia liikkeitä ja koreografioita. Kristan tanssia on helppo seurata, sillä hänen tekemisensä on varmaa ja tyylille uskollista.

Krista on vahva liikunta-ammattilainen ja pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti. Hän on tehnyt töitä laajalla skaalalla eri liikunta- ja hyvinvointitehtävissä ja tietää, mikä sopii parhaiten juuri hänelle. Erikoistuminen tanssiin ja kehonhuoltoon ei ole tullut siis sattumalta.

Taina

Taina on yhdistelmä intohimoista tanssijaa, ryhmäliikunnanohjaajaa ja personal traineria. Uransa ryhmäliikunnan ja tanssin ohjauksen parissa hän on aloittanut jo 14-vuotiaana Anne Sällylän liikuntakoulussa. Myöhemmin sisua ja intoa on täydennetty mittavalla määrällä koulutuksia, mm. kahvakuula-, Bodypump- ja Combat-ohjaaja, personal trainer (T4Y) ja functional trainer, uran ensimmäistä temppujumppaohjaajan koulutusta unohtamatta.  Kouluttautuminen on huikean kivaa, ja uusinta oppia on haettu rullauksen maailmasta. Fiiliksellä Tainan oppiin pääsee maanantain Bodypump-tunnilla.

Tainan tunneilla korostuvat tekniikka ja tekemisen riemu sopivassa suhteessa. Kivaa pitää olla, treeni ei ole ikinä ryppyotsaista ja tekniikkanikseillä varmistetaan jatkuva kehitys ilman vammoja. Nainen puhuu paljon, joskus kuulemma myös asiaa. Vaikka olisi pöntömpikin päivä, saa tunneilta sellaisen buustin, että suupielet kääntyvät pakosta ylöspäin. Ainakin jos aktiivisesti asioita unohteleva ja hässäköivä ohjaaja kelpaa arjen komiikaksi. Tanssiopettajan vahvoihin vakioihin kuuluu ainakin “vielä yksi kerta” joka toistetaan noin viisi kertaa putkeen.

Fiilikselle Taina hakeutui lämpimän tekemisen hengen perässä asettamaan uutta kotiaan. Yksityisyrittäjä kaipaa yhteisöä ja ryhmäliikunnan vetäminen on ihan parasta! 

Suvi

Suvi on Fiilis-tiimin hersyvä valontuoja, todellinen intohimoinen “multisporttaaja” ja moniosaaja. Omaa lajitaustaa löytyy niin voimistelusta, suunnistuksesta kuin yleisurheilusta. Nykyisin omina sporttiharrastuksena polkujuoksu, jossa parit maratonit on tullut rämmittyä läpi, suunnistus sen verran että ainakin jokavuotuisesta  Jukolan Viestistä Suvin löytää sekä tietty kaiken maailman temppuilu on lähellä sydäntä, jos se harrastukseksi lasketaan.  On siis aivan normi nähdä Suvi ylös alaisin seisomassa tai heittelemässä kärrinpyöriä!

Suvin oma innostenuisuus monenlaiseen liikuntaan johdattu hänet”vähän sattumalta” Pajulahteen opiskelemaan liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi.  Ja jos hakeutuminen liikunta-alalle oli hieman sattumaa niin eipä ole kaduttanut Suvia hetkeäkään! Vuodesta 2016Suvi on työllistänyt itsensäryhmäliikunnan sekä yksilöasiakkaiden ohjaamisella, eikä hän tällä hetkellä  voisi kuvitella muuta tekevänsäkään!  Liikunnanohjaus on vaan parasta – intohimo yhdistää koko Fiilis-tiimiä! Tähän paloon on useita syitä:  muun muassa ihmisten kohtaaminen, liikkumisen ilo sekä se fiiiilis kun yhdessä tehdään ja tsempataan, ja aina “huonompikin päivä” muuttuu iloksi kun SAA LIIKKUA. Ohjaajana Suvi on kannustava tsemppari ja hyvällä tavalla persiille potkija, ehkä sellanen “lempeä piiskuri” voisi olla osuva kuvaus.

Syyskaudella 2023 Suvin tapaa maanantain Kahvakuula-tunnilla klo 16.30, minkä lisäksi Suvi ohjaa Kahvakuulan ja Lihaskunnon Online-kursseja. Suvi ohjaa myös useita Fiiliksen yritystunteja – monet työporukat ovat ihastuneet Suvin iloiseen ja energiseen ohjaukseen!

Satu

Fiiliksen iloinen ja ihastuttava optimisti Satu ohjaa syyskaudella 2022 keskiviikon Pilates- sekä lauantain Lihaskunto-tuntia.Satu ohjaa myös Fiiliksen yrityspuolella.

Nuorempana Satu ei vielä tarkasti tiennyt, mihin ammattiin haluaa. Liikunta on aina ollut iso osa Satun elämää ja harrastuksesta tulikin työ, kun vanha työpaikka suljettiin 2013. Satu kouluttautui liikunta-alalle ja työskentelee nyt ryhmäliikunnanohjaajana suurella intohimolla. Palvelualat ja ihmisten parissa työskenteleminen ovat olleet Sadulle aina mieluisia työpaikkoja ja sitä liikunnanohjaajan työ juuri on. Satu uskoo unelmiin ja että ne ovat todellakin mahdollisia toteuttaa!

Alan vaihdon jälkeen Satu on opiskellut Varalan Urheiluopistolla liikunnan peruskurssin sekä liikunnan ammattitutkinnon. Lisäksi Satu on kouluttautunut liikunta-alalla mm. kuntosaliohjaajaksi ja Personal Traineriksi.

Satun iloisuus ja valoisuus ovat tarttuvaa sorttia. Satu ei uskokaan sanontaan ”pessimisti ei pety koskaan” vaan siihen että ”optimisti onnistuu aina”.

Sadun tavoitteena on kehittää omaa osaamista ja oppia uutta. Ohjaamisessa Sadulle tärkeintä ovat tekniikka-asiat ja ihmiset – yhdessä ollaan enemmän. Sadun tunneilla ei tarvitse suorittaa ryppyotsaisesti, vaan liikunnan täytyy olla mielekästä, kivaa ja tietenkin tehokasta.

Sanna-Leena

Sanna-Leenan tie joogaopettajaksi on ollut kymmenen vuotta kestänyt matka, joka jatkuu ja jatkuu. Sannan intohimo joogaan ja sen opettamiseen perustuu haluun jakaa samaan hyvän olon tunnetta, jota jooga on tuonut hänen elämäänsä. Kantavana ajatuksena tunneilla on tutustua omaa kehoon, tehdä harjoitusta sillä rentoudella tai intensiteetillä, mikä juuri sinulle on sopiva juuri tänään. Voit ottaa tunnista juuri sen osan, mikä sopii sinun harjoitukseesi ja elämääsi.

Joogamaton ulkopuolella Sannan elämää vauhdittaa kaksi, 11- ja 13-vuotiaat pojat sekä ihana puoliso. Halu toimia hyvän olon ja ilon mahdollistajana myös joogasalin ulkopuolella on määrittänyt hänen ammatinvalintaansa viinien, asiakaspalvelun ja johtamisen pariin. Sanna kertoo, että hänen tasapainoinen elämänsä koostuukin kolmesta komponentista joogasta, perheestä ja työstä, kun kaikkea on sopivassa suhteessa, on olo onnellinen.

Kuten eräs viisas mies kerran sanoi ”Emme käytä kehojamme päästäksemme asanoihin. Käytämme  asanoita tutustuaksemme kehoomme” (Bernie Clark).

Sanna-Leenan tapaa Fiilis-syksyssä 202 torstain klo 19.20 Yin JOOGA-tunnilla.

Kaisa

Tanssi, liike, musiikki ovat aina olleet Kaisalle voimavaran lähde.  Myös Kaisan työ on suuntautunut tanssittamaan ja liikuttamaan, koreografioimaan ja luomaan.  Viime vuosina rinnalle on noussut myös kiinnostus ihmisen psykofyysistä hyvinvointia ja siihen vaikuttavia tekijöitä kohtaan.
Kaisa on opiskellut ja työskennellyt pitkään Lontoossa ja Suomeen palattuaan Kaisa jatkoi aktiivista uuden oppimista ja työt veivät häntä teattereihin, liikuntakeskuksiin ja erilaisiin projekteihin. Viimeisimpänä Kaisa on opiskellut liiketerapeuttisten menetelmien ohjaajaksi Jyväskylässä, sekä tämän jälkeen RYT 200 Jooga-ohjaajaksi Villa Mandalasta. Hän on toiminut viime vuosina  mm. Suomen Teatteriopistossa, Ilosi Pilatespajalla, sekä Tampereen kaupungin mielenterveyspalveluiden yksikössä- liikeimprovisaation opettajana, Joogaopettajana,  ja viimeisessä liikkeellisen mindfullness tunnin ohjaajana.
Joogan Kaisa sanoo löytäneensä aikoinaan tärkeäksi voimavaraksi elämän jaksossa jolloin hän etsirauhoittumista, tasapainoa, luottamusta elämään.”Keho on meille lahja, koti jossa asumme koko elämämme, on hyvä löytää sinne lämpöä ja valoa, ihan meitä itseämme varten.  Ohjaajana haluan tarjota jokaiselle yksilölle ryhmässä mahdollisuuden kohdata itsensä suovassa, positiivisessa ympäristössä ja  luoda samankaltaiset olosuhteet jossa yksilön psykofyysinen voimaantuminen ja rauhoittuminen itsensä äärelle olisi mahdollista “
Ystävä kuvaili Kaisaa  “heikunkeikunpeppipitkätossumaailmassa eläväksi välillä vakavaksikin pohtijaksi”. Kaisa tunnistaa itsensä:  “työmaailmassa koen eläväni ison onnen hetkiä kun työskentelen ihmisten kanssa,  sekä Hip hopin räminöiden rytmeissä että joogan psykofyysisen hengityksen aalloissa. “

Tuikku

Tuikku on energinen vauhtimimmi, joka rakastaa ohjaamista ja liikkumista. Vauhdin vastapainolle jooga, niin opettamisen kuin omien harjoitusten muodossa, tuo Tuikulle tärkeää tasapainoa ja rauhaa. Positiivisuus ja myönteinen elämänasenne toimivat pohjana kaikelle hänen tekemiselleen.

Liikunnasta tuli Tuikulle ammatti jo yli kymmenen vuotta sitten ja vuosiin mahtuu paljon erilaisia liikunta-alan koulutuksia, joista korkein on Liikunnanohjaaja (AMK).

Turvallinen tekniikka ja yksilöiden huomioiminen ovat energisyyden ohella Tuikun vahvuus ohjauksessa. Syyskaudella 2022 Tuikku ohjaa Fiiliksellä maanantain Terve selkä- sekä Flow JOOGA-tuntia.

Iina

Iina on valmistunut ammattitanssijaksi Turun Konservatorion tanssilinjalta v. 2002, sekä liikuntaneuvojaksi Varalan Urheiluopistolta v. 2011.

Hän on pitkän linjan ammattilainen, joka on ohjannut monenlaista ryhmäliikuntaa, kuten pilatesta, selkätunteja, voima- ja syketunteja, sekä opettanut balettia, jazzia, nykytanssia ja tanssitekniikka eri tanssikouluissa. Iina on myös sertifioitu äitiysliikuntavalmentaja ja pitänyt äitiysryhmiä, sekä yksilötunteja raskaana oleville- ja synnyttäneille naisille.

Iina toimii myös personal trainerina ja pienryhmävalmentajana. Hän on lisäkouluttautunut mm. urheilufysioterapeutti Pasi Sinisalon kursseila, sekä käynyt Fustra-valmentajan koulutuksen osio 1,2 ja 3, joka on ryhtiin perustuvaa ohjaamista.

Iina on kiinnostunut ihmisten fyysisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista ja niiden balanssista. Hän panostaa tunneilla siihen, että harjoitteet ja liikkeet tehdään puhtaasti ja huolellisesti, unohtamatta liikunnan iloa! Näin ollen saadaan paras mahdollinen lopputulos.

Syyskaudella 2022 Iina ohjaa torstain Terve selkä-tuntia Fiiliksellä sekä Online-puolella Odottavien PILATES, Synnyttäneiden PILATES- sekä Terve selkä-kursseja.

Aikuisbalettia edistyneille

Sanna K.

Sanna on Tampereelta kotoisin oleva ammattitanssija. Hän on viimeiset yli 10 vuotta työskennellyt balettitanssijana ympäriinsä maailmaa – vaikutteita on kertynyt kokemusreppuun aina Australiaa, USA:a, Aasiaa kuin Etelä-Amerikkaakin myöten. Jooga tuli ensin osaksi Sannan arkea oheistreeninä, mutta muuttui pian 2011 vuonna suoritetun joogaopettajakoulutuksen jälkeen osaksi hänen identiteettiään – kuten hän itse kuvailee: “Tanssin ja joogan Kombo aika pitkälle määrittelee miten maailmaa nykyään katselen”.

Syyskaudella 2022 Sanna opettaa Fiiliksellä uusia Aikuisbalttia edistyineille- sekä Tanssijoiden kehonhuolto-kursseja, ja perheliikuntakurssien puolella Odottavien PILATES-  ja Äiti-vauva BARRE ja JOOGA-kursseja. Lisäksi Sannan tapaa maanantaisin Perhetreeni-kurssilla ohjaamassa! Ryhmäliikuntatunneilla Sannan tapaa joogatunneilla niin perjantain Flow JOOGA-tunneilla.

Opettajana Sanna on hyvinkin tekninen ja rakastaa hioa yksityiskohtia, mutta tärkeintä on kuitenkin ilo ja meno treenissä. Tanssimaailman ulkoiset paineet, kurinalaisuus ja jatkuva kilpailu saivat joogasta ihanaa vastapainoa. Ja niinpä oman itsensä, niin mielensä kuin kehonsakin, kuuntelun sekä oman hyvinvoinnin näkökulmasta treenaaminen ovat hänelle erityisen tärkeitä pointteja.

Sanna on nyt myös pienen pojan äiti ja ajankohtaisuudenkin vuoksi erityisen innostunut sekä odottavien ohjauksesta että äiti-vauva-tunneista.
Sanna rakastaa uppoutua anatomian syövereihin esimerkiksi pilateksen parissa, mutta myös antaa oman sisäisen artistinsa revitellä tanssitunneilla. Ja erityisesti hän haluaa kannustaa asiakasta hetkittäin löytämään sen oman sisäinen lapsensa 🙂

Pia

Pia on Fiilis-tiimin uusimpia tyyppejä. Hän on liikunta-alan alku taipaleella, elämässä kuitenkin liikunta ollut vahvasti mukana pitkään. Etenkin joukkue- ja ryhmähenki antaa energiaa, ja iso osa liikkumisen koukusta onkin syntynyt hauskuudesta käsin. Treenaaminen saa ja sen pitää olla hauskaa!

Tällä hetkellä Pia kouluttautuu Äitiysliikuntaohjaajaksi ja tulee syyskaudella 2022 hyppäämään vanhemmin osaksi Fiilis-tiimin perheliikuntakurssien ohjaajien porukkaa. Nyt kevätkaudella 2022 Pia ohjaa Perhetreeniä yhdessä miehensä Eetun ja heidän kahden tyttärensä kanssa. Ohjaaminen koko perheen voimin on hauskaa ja tuo kurssilaisille mainiota vertaistukea!

Pia tykkää elää hetkessä, eikä turhaan murehdi asioita. Sydämessä sykkii syvä halu saada muille hyvää mieltä, oli se sitten hymy kasvoille, hikitreeni taikka jutusteluhetki kahvikuppi kädessä.

Inkeri

Inkeri on Fiilis-tiimin uusi kasvo. Liikunta-alalla Inkeri on ehtinyt olla vasta muutamia vuosia, mutta jo lyhyessä ajassa kasvanut valtavan upeaksi liikkumisen ja liikuttamisen ammattilaiseksi. Ennen hyppyä liikunta-alan pyörteisiin Inkeri ehti olla kaupan alalla +10 vuotta myyntityössä. Tampereelle Inkeri on muuttanut vuonna 2018 ja hän katsoo tämän ajankohdan myös uuden elämänvaiheen alkupisteeksi – siitä alkoi matka liikunta-alalla ja vuonna 2020 Inkeri valmistui liikuntaneuvojaksi Varalan Urheiluopistossa.

Inkerin rakkaimpiin harrastuksiin on aina kuulunut ratsastus, jossa kehon käyttö ja kehotietoisuus ovat keskeisiä elementtejä. Pilates onkin luonnollisesti lajina Inkerin rakkauslapsi.

Inkeri uskoo, että ihmiselle on merkityksellistä ja tärkeää viettää aikaa oman kehonsa parissa – samalla se kertoo, mitä sille kuuluu, mitä se tarvitsee ja näin itsetuntemus kasvaa. Näistä ajatuksista kumpuaa myös Inkerin palo ohjata kehonhuoltoa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Liikkuvuusharjoittelu on siis erityisen lähellä Inkerin sydäntä, mutta hänet voi myös yhtä hyvin löytää voimatreenien parista painoja nostelemasta. Voiman ja liikkuvuuden liitto onkin Inkerin lemppari – molempia tarvitaan!

Vapaa-ajallaan Inkeri rauhoittuu kotona yhdessä rakkaiden kissojensa kanssi, minkä lisäksi luonnossa liikkuminen & ulkoilma ovat tärkeitä elementtejä.

Nea

Fiilis-tiimin uusin kasvo ja vastaanoton ykköstyyppi on Nea.

Meillä Fiiliksellä kokonaisvaltaiset, inhimilliset & lämpimät kohtaamiset ovat kaiken ytimessä. Tämä ei tarkoita kohtaamisia ainoastaan saleissa, vaan myös niiden ulkopuolella sekä kaikissa muodoissa ja kanavissa, missä olemmekaan läsnä. Siispä olemme hurjan iloisia ja innoissamme saadessamme esitellä Fiilis-tiimin uusimman vahvistuksen, Nean!⁠

Nea ottaa haltuun Fiiliksen vastaanoton ja onkin se ensimmäinen hymy, moi, päivän kuulumisien lempeä kysyjä sekä missä tahansa jelppaava! Emme voisi olla iloisempia siitä, minkälaisen tekijän ja säteilevän tyypin olemmekaan saaneet osaksi tiimiä.

Fiiliksellä vastaanottopyörityksen lisäksi Nea huolehtii siitä, että Fiiliksen tilat pysyvät viihtyisästi ja kaikki hommat niin sanotusti pelaa. Nea on mielettömän tärkeä linkki niin meihin Fiilis-yrittäjiin, Fiilis-tiimiläisiin kuin teihin asiakkaisiinkin, ja meidän kaikkien välillä.

Lisäksi Nea tekee Fiiliksellä töitä aktiivisesti Fiiliksen markkinoinnin ja viestinnän parissa. Nea ideoi ja toteuttaa, viestii ja tiedottaa!

Nea on utelias, hyväsydäminen & ihmisläheinen tyyppi, jonka rakkain harrastus on kirjat & lukeminen. Lisäksi Nealle tärkeitä asioita ovat ystävät ja yhteiset hetket & tekemiset heidän kanssaan. ⁠

Minna

Minna on koulutukseltaan hieroja ja personal trainer, jonka vahvuutena on pilates, juoksu ja toiminnallinen treenaus. Minna utelias ja tiedonjanoinen luonne, ja tällä hetkellä hän opiskeleekin fysioterapeutiksi ja täydentää näin jo vahvaa osaamispalettiaan.

Minna on jo vuodesta 2011 vuodesta lähtien työskennellyt koulutettuna hierojana ja nähnyt läheltä liikkumattomuuden aiheuttamia ongelmia ja vaivoja. Minna haluaakin ohjauksellaan kannustaa ja innostaa fiksuun, koko kehon liikkumiseen, oikeita tekniikoita unohtamatta. 

Viime vuosien aikana Minnan perhe on kasvanut kahdella ihanalla pikkutyypillä, mikä rikastuttaa elämää monella tapaa – myös ammatillisesti: Minna ohjaa Fiiliksellä niin perheliikuntakursseja kuin avoimia ryhmäliikuntatunteja.

Ohjaajana Minna on iloinen ja kannustava, hän haluaa jakaa niin omaa tietoutta kuin innostusta hyvinvointiin ja saada jokaisen nauttimaan liikkumisesta!