Ohjaajat

Siiri

Tiikku

Krista

Taina

Satu

Outi

Kaisa

Sanna

Tuikku

Maria

Sini

Jasmin

Minna “Mimz”

Viivi

Siiri

Siiri on ohjannut liikuntaa ja opettanut tanssia päätoimisesti vuodesta 2005. Siiriä näkee Fiiliksellä lähes joka päivä, joko iltaisin ohjaamassa tanssia ja liikuntaa laidasta laitaan tai päivisin Markus-pojan kanssa perheliikuntakursseilla.

Siiri on toinen Fiiliksen yrittäjistä ja ohjaajana äärimmäisen monipuolinen. Kokemusta on kertynyt tanssikoulussa työskentelystä, liikunnan ja tanssin opettamisesta peruskouluissa ja lukiossa, sekä Pirkanmaalaisissa liikuntakeskuksissa. Keväästä 2007 Siiri on toiminut ohjaajakouluttajana kehittämäänsä Kuntotanssin parissa. Syksyllä 2007 Siirin perustama Jumppastudio Fiilis Fitness aloitti toimintansa Power House Gym:n ryhmäliikuntasalissa. Syksyllä 2010 Jumppastudio nimi vaihdettiin paremmin kuvaavaksi Liikunta- ja tanssistudio Fiilis Fitness:ksi. Syksyllä 2013 yrityksen yhtiömuoto vaihtui ja Siiri sai rinnalleen toiseksi yrittäjäksi Tiikku Kuurun.

Siiri on kouluttautunut ensin liikuntaneuvojaksi Varalan urheiluopistosta 2010. Ammattikorkeakoulusta Siiri valmistui liikunnanohjaajaksi keväällä 2013 ja opiskelee edelleen maisteriksi Jyväskylän yliopistossa Liikuntatieteellisessä tiedekunnassa pääaineenaan liikuntapedagogiikkaa ja sivuaineina tanssipedagogiikka.

Siirin ideologia ohjaamisesta on se, ettei ohjaajan tarkoitus ole vain kertoa mitä tehdään vaan myös MIKSI jotain tehdään: kannustaa ja tukea, ohjata ja korjata suorituksia sekä antaa asiakkaille uusia tietoa ja taitoja. Tärkeinä on, että kaikki viihtyvät tunneilla ja vapaa-ajan käyttäminen Fiiliksellä tuntuu elämykseltä. Tulevaisuuden haaveenaan Siiri pitää sitä, että ehtisi käydä säännöllisesti myös kaikkien Fiiliksen ohjaajien tunneilla seuraamassa heidän kehitystään, kehittymässä itse ja nauttimassa Fiiliksen ainutlaatuisesta tunneilmasta.

Tiikku

Tiikku on Fiiliksen toinen omistaja. Hän kirjoittaa yrittäjyyden ohella väitöskirjaa, joka käsittelee kehollisen palvelukokemuksen johtamista palvelualoilla. Tiikku on innoissaan, kun pääsee kietomaan akateemisen tekemisen intohimoonsa liikunta-alaan. Tiikku vastaa Fiiliksen markkinoinnista, viestinnästä, yritysasiakkuuksista ja yrityksen hallinnollisen arjen pyörityksestä, minkä rinnalle ohjaaminen tarjoaa ihanaa vastapainoa.

Liikunta on Tiikulle elämäntapa, eikä liikkuminen rajoitu ohjaamiseen tai neljän seinän sisälle. Tiikku rakastaa juoksemista ja seuraava maratonkin taitaa jo olla tähtäimessä. Ohjaajana Tiikku on intohimoinen tuntien vetäjä, jonka löytää Fiiliksen lihaskunto- ja kehonhuoltotunneilta. Hänen ehdoton valttinsa on valovoimainen esiintyminen – Tiikun auringon alla huonokin päivä muuttuu hyväksi.

Krista

Krista on tällä hetkellä äitiyslomalla ja palailee Fiilikselle kesäkaudella 2019 tiistai-illoissa!

Krista on upea tyyppi: katu-uskottava tanssi-ope & lempeän vahva kehonhuollon ammattilainen, jonka ohjauksesta ei puutu huumoria. Hän sopii pirteän asenteensa ja rennon olemuksensa sekä ammatillisen osaamisensa puolesta Fiiliksen porukkaan niin, kuin olisi ollut mukana alusta asti. Krista on sosiaalinen ja pitää siitä, että oikeasti tuntee asiakkaansa. Hän jakaa huomiotaan kaikille, niin salissa kuin sen ulkopuolellakin.

Krista on vahvassa roolissa Fiiliksen tanssipuolella: hän ohjaa ja koreografioi STREET Koreografia-tuntia sekä kesäisin Summer Jam-tuntia, sekä kerran kuussa järjestettävä Friday Night FEVER on Kristan temmellyskenttää. Lisäksi Krista ohjaa Fiiliksellä Pilatesta ja hyppää mukaan ohjaamaan Perheliikunta-kursseja (pilates & tanssi) syyskaudella 2019. Ja sijaisena Kristaa ja pikkumiestä voi nähdä jo aiemminkin!

Kristan ohjauksessaan voi tuntea olevansa hyvissä käsissä. Vaikeinkin liike muuttuu selkeäksi kun hän opettaa sen rauhallisesti ja perusteellisesti. Krista pitää itseään ajan tasalla ja käy itsekin tanssitunneilla, joka auttaa muistamaan sen, miltä tanssiminen voi asiakkaasta tuntua kun tehdään uusia liikkeitä ja koreografioita. Kristan tanssia on helppo seurata, sillä hänen tekemisensä on varmaa ja tyylille uskollista.

Krista on vahva liikunta-ammattilainen ja pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti. Hän on tehnyt töitä laajalla skaalalla eri liikunta- ja hyvinvointitehtävissä ja tietää, mikä sopii parhaiten juuri hänelle. Erikoistuminen tanssiin ja kehonhuoltoon ei ole tullut siis sattumalta.

Taina

Taina on yhdistelmä intohimoista tanssijaa, ryhmäliikunnanohjaajaa ja personal traineria. Uransa ryhmäliikunnan ja tanssin ohjauksen parissa hän on aloittanut jo 14-vuotiaana Anne Sällylän liikuntakoulussa. Myöhemmin sisua ja intoa on täydennetty mittavalla määrällä koulutuksia, mm. kahvakuula-, Bodypump- ja Combat-ohjaaja, personal trainer (T4Y) ja functional trainer, uran ensimmäistä temppujumppaohjaajan koulutusta unohtamatta.  Kouluttautuminen on huikean kivaa, ja uusinta oppia on haettu rullauksen maailmasta. Fiiliksellä Tainan oppiin pääsee maanantain Bodypump-tunnilla.

Tainan tunneilla korostuvat tekniikka ja tekemisen riemu sopivassa suhteessa. Kivaa pitää olla, treeni ei ole ikinä ryppyotsaista ja tekniikkanikseillä varmistetaan jatkuva kehitys ilman vammoja. Nainen puhuu paljon, joskus kuulemma myös asiaa. Vaikka olisi pöntömpikin päivä, saa tunneilta sellaisen buustin, että suupielet kääntyvät pakosta ylöspäin. Ainakin jos aktiivisesti asioita unohteleva ja hässäköivä ohjaaja kelpaa arjen komiikaksi. Tanssiopettajan vahvoihin vakioihin kuuluu ainakin “vielä yksi kerta” joka toistetaan noin viisi kertaa putkeen.

Fiilikselle Taina hakeutui lämpimän tekemisen hengen perässä asettamaan uutta kotiaan. Yksityisyrittäjä kaipaa yhteisöä ja ryhmäliikunnan vetäminen on ihan parasta! 

Satu

Fiiliksen iloinen ja ihastuttava optimisti Satu ohjaa keväällä 2019 Functional Ball-, Kahvakuula- ja Väline PILATES-tunteja sekä Äitiys VOIMA-kurssia. Satu ohjaa myös Fiiliksen yrityspuolella.

Nuorempana Satu ei vielä tarkasti tiennyt, mihin ammattiin haluaa. Liikunta on aina ollut iso osa Satun elämää ja harrastuksesta tulikin työ, kun vanha työpaikka suljettiin 2013. Satu kouluttautui liikunta-alalle ja työskentelee nyt ryhmäliikunnanohjaajana suurella intohimolla. Palvelualat ja ihmisten parissa työskenteleminen ovat olleet Sadulle aina mieluisia työpaikkoja ja sitä liikunnanohjaajan työ juuri on. Satu uskoo unelmiin ja että ne ovat todellakin mahdollisia toteuttaa!

Alan vaihdon jälkeen Satu on opiskellut Varalan Urheiluopistolla liikunnan peruskurssin sekä liikunnan ammattitutkinnon. Lisäksi Satu on kouluttautunut liikunta-alalla mm. kuntosaliohjaajaksi ja Personal Traineriksi.

Satun iloisuus ja valoisuus ovat tarttuvaa sorttia. Satu ei uskokaan sanontaan ”pessimisti ei pety koskaan” vaan siihen että ”optimisti onnistuu aina”.

Sadun tavoitteena on kehittää omaa osaamista ja oppia uutta. Ohjaamisessa Sadulle tärkeintä ovat tekniikka-asiat ja ihmiset – yhdessä ollaan enemmän. Sadun tunneilla ei tarvitse suorittaa ryppyotsaisesti, vaan liikunnan täytyy olla mielekästä, kivaa ja tietenkin tehokasta.

Minna

Minna jää kevätkaudella 2019 äitiyslomalle.

Hieroja-yrittäjänä hän on toiminut reilu viisi vuotta ja opiskelu jatkuu työn ohessa hierojan erikoisammattitutkinnolla. Pilatesta Minna on ohjannut kolmen vuoden ajan mutta totaalinen hurahdus lajiin tuli kesällä 2015, jolloin hän suoritti Suomen Terveysliikuntainstituutin PilatesHealth -ohjaajakoulutuksen ensimmäisen osan. Toisen osan Minna suoritti keväällä 2016 ja viimeinen osa käydään ensi keväänä. Kokonaisuudessaan koulutuksessa on siis yli 500 tuntia pilatesta. Lisätunteja muista pilatekseen liittyvistä koulutuksista on tulossa koko ajan lisää, sillä mitä enemmän lajista tietää, sitä enemmän haluaa tietää lisää!

Juoksu on Minnan ykkösharrastus, joten häneen voi törmätä lenkillä missä vain ;). Juoksun ohessa ja mahtavana lisänä tulee oma pilates-treenaus ja astangajoogaaminen.

Ohjaajana Minna on iloinen ja kannustava, hän haluaa jakaa omaa (pilates)innostustaan muille ja saada jokaisen nauttimaan liikkumisesta!

Outi

Outi on energinen, iloinen ja kannustava ohjaaja. Ryhmäliikuntaa hän on ohjannut 18- vuoden ajan. Ryhmäliikunnan ohjaaminen on intohimo ja rakas ”harrastus” sairaanhoitajan työn vierellä. Vuosien varrella on tullut ohjattua kaikenlaisia tunteja mm. muokkaus, rasvanpoltto, spinning, Bodycombat, Bodybalance, Bodystep, Bodyattack, kahvakuula, venyttely ja kehonhuolto. Tällä hetkellä vakitunteihin kuuluu Bodystep, Bodybalance, Bodyattack ja Kiinteytys- tunnit. Fiiliksella Outi pitää Functional Power-tuntia. Tärkeää tunnilla on yhdessä tekeminen, jokainen oman kuntotasonsa mukaan, hyvällä fiiliksellä.

Päivisin Outin voi tavata Pohjola-sairaalasta. Siellä Outi työskentelee sairaanhoitajana leikkausosastolla. Tuntien ohjaaminen onkin mukavaa vastapainoa leikkausosaston työlle. Outilla on myös urheiluhierojan ammattitutkinto. Kaiken uuden oppiminen on kivaa ja tällä hetkellä Outi opiskelee urheiluravitsemusta Itä- Suomen avoimessa yliopistossa.

Vapaa- ajalla Outi harrastaa juoksua. Erityisesti polkujuoksu on vienyt sydämen. Poluilla on tullut juostua maratoneja ja viime vuonna tuli juostua ensimmäinen ultramatka Pallakselta Hetalle.

Kaisa

Tanssi, liike, musiikki ovat aina olleet Kaisalle voimavaran lähde.  Myös Kaisan työ on suuntautunut  tanssittamaan ja liikuttamaan, koreografioimaan ja luomaan.  Viime vuosina rinnalle on noussut myös kiinnostus ihmisen psykofyysistä hyvinvointia ja siihen vaikuttavia tekijöitä kohtaan. Kaisan hellään ja vahvistamaan huomaan kevätkaudella 2019 pääsee torstain Yin JOOGA-tunnilla.
Kaisa on opiskellut ja työskennellyt pitkään Lontoossa ja Suomeen palattuaan Kaisa jatkoi aktiivista uuden oppimista ja työt veivät häntä teattereihin, liikuntakeskuksiin ja erilaisiin projekteihin. Viimeisimpänä Kaisa on opiskellut liiketerapeuttisten menetelmien ohjaajaksi Jyväskylässä, sekä tämän jälkeen RYT 200 Jooga-ohjaajaksi Villa Mandalasta. Hän on toiminut viime vuosina   mm. Suomen Teatteriopistossa, Ilosi Pilatespajalla, sekä Tampereen kaupungin mielenterveyspalveluiden yksikössä- liikeimprovisaation opettajana, Joogaopettajana,  ja viimeisessä liikkeellisen mindfullness tunnin ohjaajana.
Joogan Kaisa sanoo löytäneensä aikoinaan tärkeäksi voimavaraksi elämän jaksossa jolloin hän etsirauhoittumista, tasapainoa, luottamusta elämään.”Keho on meille lahja, koti jossa asumme koko elämämme, on hyvä löytää sinne lämpöä ja valoa, ihan meitä itseämme varten.  Ohjaajana haluan tarjota jokaiselle yksilölle ryhmässä mahdollisuuden kohdata itsensä suovassa, positiivisessa ympäristössä ja  luoda samankaltaiset olosuhteet jossa yksilön psykofyysinen voimaantuminen ja rauhoittuminen itsensä äärelle olisi mahdollista “
Ystävä kuvaili Kaisaa  “heikunkeikunpeppipitkätossumaailmassa eläväksi välillä vakavaksikin pohtijaksi”. Kaisa tunnistaa itsensä:  “työmaailmassa koen eläväni ison onnen hetkiä kun työskentelen ihmisten kanssa,  sekä Hip hopin räminöiden rytmeissä että joogan psykofyysisen hengityksen aalloissa. “

Sanna

Sanna on 44-vuotias liikunnan ammattilainen. Pohjakoulutukseltaan hän on liikunnanohjaaja (AMK) ja Personal Trainer-koulutuksen Sanna on käynyt 1997 ensimmäisten joukossa Suomessa. Siitä asti hän personal trainer-asiakkaiden lisäksi ohjannut monenlaista ryhmäliikuntaa (kahvakuula, TRX/crosscore, Bodypump, erilaiset lihaskuntotunnit).

Kokemuksen myötä Sannan ohjaaminen on suuntautunut yhä enemmän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ohjaamiseen ja harjoittelussa korostuu vahvasti liikkuvuuden ja keskivartalon lihasten merkitystä osana harjoittelua.

Lisäksi Sanna on rautainen pilates-ammattiölainen: hän on käynyt pilateksen pitkän matto-ohjaajakoulutuksen ja ohjannut tunteja yli 10 vuotta myös ryhmäliikunnan puolella. Jooga on kuulunut Sannan rakkaisiin harrastuksiin sekä ohjattaviin lajeihin myös vuosia. Lisäksi Sanna on erikoistunut fascial-venyttelyyn. Nämä vahvuudet näkyvät ja tuntuvat myös Sannan personal trainer-työssä.

Kotoa Sannalta löytyy kaksi esiteiniä lasta, joten ruuhkavuosien meno ja hallinta on tuttua. Sanna on joutunut myös itse aina keskittymään omaan painonhallintaan, joten hän tunnistaa ja tiedostaa hyvin siihen liittyvät haasteet ja osaa antaa konkreettisia ohjeita ongelmiin.

Maria

Marialle joogan maailma on tullut tutuksi jo pienenä, kun koko Marian perhe osallistui vuosittain joogakurssille. Murrosiässä joogaharrastukseen tuli tauko, mutta lukiossa tie joogan pariin löytyi uudestaan –  jooga tarjosi valtavasti voimia ja helpotusta ajanjakson epävarmuuteen ja suorituspaineisiin. Lukion jälkeen mietteet tulevaisuudesta olivat epävarmat, ja Maria haki lopulta monivuotiseen Suomen Joogaliiton jooganohjaajakoulutukseen. Koulutuksen aikana hän ohjasi muutaman vuoden joogaryhmiä opistoilla, liikuntakeskuksessa ja joogakoululla päätyönään, kunnes uusi elämänvaihe koitti ja Maria jäi äitiyslomalle. Äitiyslomalla Marian tulevaisuudenhaaveet alkoivat vihdoin muodostua selkeämmiksi ja  vuoden kotona lapsen kanssa oltua Maria haki luokanopettajakoulutukseen, jossa nyt opiskelee kolmatta vuotta. Joogaa ei mahdu viikkoihin enää yhtä paljon, mutta Marialle on todella tärkeää pitää pitää joogaharjoitukset ja ohjaaminen osana arkea.

Fiilikselle Maria löysi osallistuttuaan toisen lapsensa kanssa vauva-vuonna äiti-vauva pilates-kurssille. Paikan lämmin ja välitön tunnelma tuntui harvinaiselta ja ihastuttavalta, ja Maria jäi miettimään, kuinka mukavaa olisi päästä viettämään vielä enemmän aikaa tuollaisessa paikassa. Maria ottikin rohkeasti yhteyttä Fiiliksen yrittäjiin, sovittiin tapaaminen ja kemiat kohtasivat puolin ja toisin – keväällä 2019 Maria ohjaa Aamu JOOGA-tuntia perjantaisin, Yin-joogaa sunnuntaisin sekä Äitiys JOOGA-kurssia tiistaisin. Lisäksi Maria ohjaa Fiiliksen yritystuntien puolella.

Marialle jooga on antanut lempeyttä ja kykyä kuunnella oman kehon viisautta. Jooga on lisännyt itseymmärrystä ja taitoa olla läsnä, sekä antanut keinoja hoitaa ja lievittää stressaantunutta ja kiireistä oloa. Maria uskoo, että jokaisessa harjoituksessa voi oppia jotain uutta, riippumatta siitä kuinka pitkään joogaa on harjoittanut. Marian sydämessä on iso onni ja kiitollisuus siitä, että hän saa olla välittämässä eteenpäin joogan opetuksia, joista ihan jokainen voi löytää keinoja oman kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa parantamiseen.

Tuikku

Tuikku on energinen vauhtimimmi, joka rakastaa ohjaamista ja liikkumista. Positiivisuus ja myönteinen elämänasenne toimivat pohjana kaikelle hänen tekemiselleen.

Liikunnasta tuli Tuikulle ammatti jo yli kymmenen vuotta sitten ja vuosiin mahtuu paljon erilaisia liikunta-alan koulutuksia, joista korkein on Liikunnanohjaaja (AMK).

Turvallinen tekniikka ja yksilöiden huomioiminen ovat energisyyden ohella Tuikun vahvuus ohjauksessa. Vaikka vauhtia ei tunneilta puutu, löytyy hänestä rauhallisempikin puoli ja kevään  Voima JOOGA-tunneilla pääset voiman lisäksi kehittämään muun muassa ryhtiä ja hengittämistä sekä tärkeimpänä, hetkessä olemista. Functional Power-tunneilla kehoa vahvistetaan monipuolisesti keskittymällä tekemään liikkeet oikein, hyvällä Fiiliksellä tietenkin!

Sini

Sinin tapaa Fiiliksellä syksyllä 2019 lauantain Voima JOOGA-tunnilla sekä Perhetreeni-kursseilla.

Sinin joogatunneilla lähdetään liikkeelle siitä missä oikeasti ollaan. Ajatuksena on hakea kehoon elinvoimaisuutta, rentoutta sekä iloita liikkeen voimasta. Inspiraatio, kehon kuunteleminen ja hengityksen havainnointi ovat tärkeitä komponentteja hänen ohjauksessaan. Fysioterapia koulutuksen myötä kiinnostus ihmisen psykofyysistä hyvinvointia kohtaan on vain voimistunut enemmän. Liikkeen dynaamisuuden ja rentouden erottaminen ja siihen hengityksen yhdistäminen omassa kehossa on isoja aavistuksia, joita Sinin tunnilla voi kohdata.

VOIMA-tunnilla ohjaus on dynaamista ja iloista. Virtaavassa flow harjoituksessa ohjausta saa sanallisesti mutta myös manuaalisesti. Virtaavan harjoituksen aikana on tarkoitus kehittää voimaa, liikkuvuutta kuten tasapainoakin. Sinin ohjauksessa on turvallista tarkan ohjeistuksen myötä. Joogassa hienointa on, että voi kohdata oman vastarintaansa, jota tapahtuu neljälle eri tasolla: henkisellä, motorisella, sosiaalisella sekä kudosten rakenteessa. Jooga antaa mahdollisuuden tulla tutustumaan kaikkiin näihin osa-alueisiin ja sitä kautta kehontuntemus ja tietoisuus lisääntyy.

Liikunta on aina ollut lähellä Sinin sydäntä. Jooga, pilates, koripallo ja juoksu kuuluvat Sinin elämäntapoihin. Matkailun myötä kokemusta eri ohjaajista ja tunneista on kertynyt paljon vuosien varrella, joka on avannut ja innovoinut ohjauksen työtä. Aktiivinen oma harjoittelu on antanut ainutlaatuista kokemusta eri liikkeistä, joka on Sinin vahvuus ohjaus työssä.

Jasmin

Fiilis-tiimin uusi kasvo, Jasmin, on tanssinut pienestä pitäen. Tanssi on pitänyt naista otteessaan koko iän – Jasminin osaaminen ulottuu baltista jazziin ja hip hopiin. Musiikki, liike ja tanssi ovat Jasminin sydäntä lähellä – niiden äärellä huonokin päivä kääntyy hyväksi! Tanssin lisäksi kehonhuoltolajit ovat tulleet tärkeiksi niin loistavana tanssijan oheisharjoitteena kuin muutenkin oman hyvinvoinnin vahvistamisen välineenä.

Fiiliksen syksyssä Jasminin löytää Ilo-salin Functional Balance-tunnilta. Jasminin ohjauksessa toiminnallinen kehonhuoltoharjoitus taipuu matkaksi oman mielen ja kehon äärelle, sen kykeneväisyydestä ja monipuolisuudesta nauttien. Ohjaajana Jasmin on kannustava tyyppi, jonka tunnilla hyvää energiaa riittää ihan jokaiselle.

Jasminin sosiaalinen luonne on elementissään ihmisten kanssa ollessa – Ilo-salissa keskiviikkoiltaisin odottaakin ihana hymysuu!

Minna “Mimz”

Minna, “Mimz”, on Pietarsaaresta Tampereelle muuttanut, kaksikielinen 27-vuotias tanssinopettaja. Minna on tanssinut koko ikänsä – lajipolku on kulkenut baletista hiphoppiin ja vuonna 2012 löytyi suurin tanssirakkaus: dancehall. Mimz on yksi Suomen aktiivisimmista dancehall-tanssijoista.

Minna on intohimoinen dancehall-osaaja, joka käy inspiroitumassa ja oppimassa aktiivisesti jamaikalaisten opettajien ja tanssijoiden johdolla Suomessa. Lisäksi Mimz tekee treenimatkoja Jamaikalle, dancehallin synnyinsijoille: kesällä 2019 oli vuorossa neljäs matka kahden vuoden sisällä. Mimz on myös aktiivisesti kisaillut dancehall-kentillä (mm. SM 3. Dancehall Queen Style 2017).

Sen lisäksi, että Minna elää ja hengittää dancehallia, opiskelee hän parhaillaan kosmetologiksi.

Minnan intohimoisessa ja kannustavassa ohjauksessa tanssin energia tarttuu ihan jokaiseen. Minna painottaa opetuksessaan tekniikan lisäksi sitä, kuinka tärkeää on löytää oma tyyli tanssia ja ilmaista. Tärkeintä on nauttia ja antaa tanssin viedä!

Viivi

Viivi on löytänyt tiensä Fiilikselle ensin asiakkaana ja siirtynyt vastaanottotöiden kautta ohjaamaan myös Zumbaa. Viivi kehittelee myös omia koreografioita mutta toistaiseksi viivi ohjaa Siirin kanssa yhteistä ohjelmaa Zumba-tunneillaan. Hänen vahvuuksia on kyky tulkita musiikkia liikkeellä ja hän taitaakin monentyyliset tanssigenret. Viivi on helpostilähestyttävä fiilisläinen, joka on nähnyt niin asiakkaan kuin työntekijän roolissa miten iloinen yhteishenki syntyy.