Ohjaajat

Siiri

Tiikku

Krista

Taina

Satu

Suvi

Sanna-Leena

Kaisa

Sanna

Tuikku

Maria

Paula

Milja

Iina

Roosa

Siiri

Siiri on ohjannut liikuntaa ja opettanut tanssia päätoimisesti vuodesta 2005. Siiriä näkee Fiiliksellä lähes joka päivä, joko iltaisin ohjaamassa tanssia ja liikuntaa laidasta laitaan tai päivisin Markus-pojan kanssa perheliikuntakursseilla.

Siiri on toinen Fiiliksen yrittäjistä ja ohjaajana äärimmäisen monipuolinen. Kokemusta on kertynyt tanssikoulussa työskentelystä, liikunnan ja tanssin opettamisesta peruskouluissa ja lukiossa, sekä Pirkanmaalaisissa liikuntakeskuksissa. Keväästä 2007 Siiri on toiminut ohjaajakouluttajana kehittämäänsä Kuntotanssin parissa. Syksyllä 2007 Siirin perustama Jumppastudio Fiilis Fitness aloitti toimintansa Power House Gym:n ryhmäliikuntasalissa. Syksyllä 2010 Jumppastudio nimi vaihdettiin paremmin kuvaavaksi Liikunta- ja tanssistudio Fiilis Fitness:ksi. Syksyllä 2013 yrityksen yhtiömuoto vaihtui ja Siiri sai rinnalleen toiseksi yrittäjäksi Tiikku Kuurun.

Siiri on kouluttautunut ensin liikuntaneuvojaksi Varalan urheiluopistosta 2010. Ammattikorkeakoulusta Siiri valmistui liikunnanohjaajaksi keväällä 2013 ja opiskelee edelleen maisteriksi Jyväskylän yliopistossa Liikuntatieteellisessä tiedekunnassa pääaineenaan liikuntapedagogiikkaa ja sivuaineina tanssipedagogiikka.

Siirin ideologia ohjaamisesta on se, ettei ohjaajan tarkoitus ole vain kertoa mitä tehdään vaan myös MIKSI jotain tehdään: kannustaa ja tukea, ohjata ja korjata suorituksia sekä antaa asiakkaille uusia tietoa ja taitoja. Tärkeinä on, että kaikki viihtyvät tunneilla ja vapaa-ajan käyttäminen Fiiliksellä tuntuu elämykseltä. Tulevaisuuden haaveenaan Siiri pitää sitä, että ehtisi käydä säännöllisesti myös kaikkien Fiiliksen ohjaajien tunneilla seuraamassa heidän kehitystään, kehittymässä itse ja nauttimassa Fiiliksen ainutlaatuisesta tunneilmasta.

Tiikku

Tiikku on Fiiliksen toinen omistaja. Hän kirjoittaa yrittäjyyden ohella väitöskirjaa, joka käsittelee kehollisen palvelukokemuksen johtamista palvelualoilla. Tiikku on innoissaan, kun pääsee kietomaan akateemisen tekemisen intohimoonsa liikunta-alaan. Tiikku vastaa Fiiliksen markkinoinnista, viestinnästä, yritysasiakkuuksista ja yrityksen hallinnollisen arjen pyörityksestä, minkä rinnalle ohjaaminen tarjoaa ihanaa vastapainoa.

Liikunta on Tiikulle elämäntapa, eikä liikkuminen rajoitu ohjaamiseen tai neljän seinän sisälle. Tiikku rakastaa juoksemista ja seuraava maratonkin taitaa jo olla tähtäimessä. Ohjaajana Tiikku on intohimoinen tuntien vetäjä, jonka löytää Fiiliksen lihaskunto- ja kehonhuoltotunneilta. Hänen ehdoton valttinsa on valovoimainen esiintyminen – Tiikun auringon alla huonokin päivä muuttuu hyväksi.

Krista

Krista on tällä hetkellä äitiyslomalla ja palailee Fiilikselle kesäkaudella 2019 tiistai-illoissa!

Krista on upea tyyppi: katu-uskottava tanssi-ope & lempeän vahva kehonhuollon ammattilainen, jonka ohjauksesta ei puutu huumoria. Hän sopii pirteän asenteensa ja rennon olemuksensa sekä ammatillisen osaamisensa puolesta Fiiliksen porukkaan niin, kuin olisi ollut mukana alusta asti. Krista on sosiaalinen ja pitää siitä, että oikeasti tuntee asiakkaansa. Hän jakaa huomiotaan kaikille, niin salissa kuin sen ulkopuolellakin.

Krista on vahvassa roolissa Fiiliksen tanssipuolella: hän ohjaa ja koreografioi STREET Koreografia-tuntia sekä kesäisin Summer Jam-tuntia, sekä kerran kuussa järjestettävä Friday Night FEVER on Kristan temmellyskenttää. Lisäksi Krista ohjaa Fiiliksellä Pilatesta ja hyppää mukaan ohjaamaan Perheliikunta-kursseja (pilates & tanssi) syyskaudella 2019. Ja sijaisena Kristaa ja pikkumiestä voi nähdä jo aiemminkin!

Kristan ohjauksessaan voi tuntea olevansa hyvissä käsissä. Vaikeinkin liike muuttuu selkeäksi kun hän opettaa sen rauhallisesti ja perusteellisesti. Krista pitää itseään ajan tasalla ja käy itsekin tanssitunneilla, joka auttaa muistamaan sen, miltä tanssiminen voi asiakkaasta tuntua kun tehdään uusia liikkeitä ja koreografioita. Kristan tanssia on helppo seurata, sillä hänen tekemisensä on varmaa ja tyylille uskollista.

Krista on vahva liikunta-ammattilainen ja pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti. Hän on tehnyt töitä laajalla skaalalla eri liikunta- ja hyvinvointitehtävissä ja tietää, mikä sopii parhaiten juuri hänelle. Erikoistuminen tanssiin ja kehonhuoltoon ei ole tullut siis sattumalta.

Taina

Taina on yhdistelmä intohimoista tanssijaa, ryhmäliikunnanohjaajaa ja personal traineria. Uransa ryhmäliikunnan ja tanssin ohjauksen parissa hän on aloittanut jo 14-vuotiaana Anne Sällylän liikuntakoulussa. Myöhemmin sisua ja intoa on täydennetty mittavalla määrällä koulutuksia, mm. kahvakuula-, Bodypump- ja Combat-ohjaaja, personal trainer (T4Y) ja functional trainer, uran ensimmäistä temppujumppaohjaajan koulutusta unohtamatta.  Kouluttautuminen on huikean kivaa, ja uusinta oppia on haettu rullauksen maailmasta. Fiiliksellä Tainan oppiin pääsee maanantain Bodypump-tunnilla.

Tainan tunneilla korostuvat tekniikka ja tekemisen riemu sopivassa suhteessa. Kivaa pitää olla, treeni ei ole ikinä ryppyotsaista ja tekniikkanikseillä varmistetaan jatkuva kehitys ilman vammoja. Nainen puhuu paljon, joskus kuulemma myös asiaa. Vaikka olisi pöntömpikin päivä, saa tunneilta sellaisen buustin, että suupielet kääntyvät pakosta ylöspäin. Ainakin jos aktiivisesti asioita unohteleva ja hässäköivä ohjaaja kelpaa arjen komiikaksi. Tanssiopettajan vahvoihin vakioihin kuuluu ainakin “vielä yksi kerta” joka toistetaan noin viisi kertaa putkeen.

Fiilikselle Taina hakeutui lämpimän tekemisen hengen perässä asettamaan uutta kotiaan. Yksityisyrittäjä kaipaa yhteisöä ja ryhmäliikunnan vetäminen on ihan parasta! 

Suvi

Suvi on Fiilis-tiimin hersyvä valontuoja, todellinen intohimoinen “multisporttaaja” ja moniosaaja. Omaa lajitaustaa löytyy niin voimistelusta, suunnistuksesta kuin yleisurheilusta. Nykyisin omina sporttiharrastuksena polkujuoksu, jossa parit maratonit on tullut rämmittyä läpi, suunnistus sen verran että ainakin jokavuotuisesta  Jukolan Viestistä Suvin löytää sekä tietty kaiken maailman temppuilu on lähellä sydäntä, jos se harrastukseksi lasketaan.  On siis aivan normi nähdä Suvi ylös alaisin seisomassa tai heittelemässä kärrinpyöriä!

Suvin oma innostenuisuus monenlaiseen liikuntaan johdattu hänet”vähän sattumalta” Pajulahteen opiskelemaan liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi.  Ja jos hakeutuminen liikunta-alalle oli hieman sattumaa niin eipä ole kaduttanut Suvia hetkeäkään! Vuodesta 2016Suvi on työllistänyt itsensäryhmäliikunnan sekä yksilöasiakkaiden ohjaamisella, eikä hän tällä hetkellä  voisi kuvitella muuta tekevänsäkään!  Liikunnanohjaus on vaan parasta – intohimo yhdistää koko Fiilis-tiimiä! Tähän paloon on useita syitä:  muun muassa ihmisten kohtaaminen, liikkumisen ilo sekä se fiiiilis kun yhdessä tehdään ja tsempataan, ja aina “huonompikin päivä” muuttuu iloksi kun SAA LIIKKUA. Ohjaajana Suvi on kannustava tsemppari ja hyvällä tavalla persiille potkija, ehkä sellanen “lempeä piiskuri” voisi olla osuva kuvaus.

Syyskaudella 2020 Suvin tapaa maanantain Puistotreenistä klo 17.00 Sorsapuistossa niin kauan kun keliä riittää (emme ole sokerista!), minkä lisäksi Suvi ohjaa useita Fiiliksen yritys-ryhmiä.

Satu

Fiiliksen iloinen ja ihastuttava optimisti Satu ohjaa keväällä 2019 Functional Ball-, Kahvakuula- ja Väline PILATES-tunteja sekä Äitiys VOIMA-kurssia. Satu ohjaa myös Fiiliksen yrityspuolella.

Nuorempana Satu ei vielä tarkasti tiennyt, mihin ammattiin haluaa. Liikunta on aina ollut iso osa Satun elämää ja harrastuksesta tulikin työ, kun vanha työpaikka suljettiin 2013. Satu kouluttautui liikunta-alalle ja työskentelee nyt ryhmäliikunnanohjaajana suurella intohimolla. Palvelualat ja ihmisten parissa työskenteleminen ovat olleet Sadulle aina mieluisia työpaikkoja ja sitä liikunnanohjaajan työ juuri on. Satu uskoo unelmiin ja että ne ovat todellakin mahdollisia toteuttaa!

Alan vaihdon jälkeen Satu on opiskellut Varalan Urheiluopistolla liikunnan peruskurssin sekä liikunnan ammattitutkinnon. Lisäksi Satu on kouluttautunut liikunta-alalla mm. kuntosaliohjaajaksi ja Personal Traineriksi.

Satun iloisuus ja valoisuus ovat tarttuvaa sorttia. Satu ei uskokaan sanontaan ”pessimisti ei pety koskaan” vaan siihen että ”optimisti onnistuu aina”.

Sadun tavoitteena on kehittää omaa osaamista ja oppia uutta. Ohjaamisessa Sadulle tärkeintä ovat tekniikka-asiat ja ihmiset – yhdessä ollaan enemmän. Sadun tunneilla ei tarvitse suorittaa ryppyotsaisesti, vaan liikunnan täytyy olla mielekästä, kivaa ja tietenkin tehokasta.

Sanna-Leena

Sanna-Leenan tie joogaopettajaksi on ollut kymmenen vuotta kestänyt matka, joka jatkuu ja jatkuu. Sannan intohimo joogaan ja sen opettamiseen perustuu haluun jakaa samaan hyvän olon tunnetta, jota jooga on tuonut hänen elämäänsä. Kantavana ajatuksena tunneilla on tutustua omaa kehoon, tehdä harjoitusta sillä rentoudella tai intensiteetillä, mikä juuri sinulle on sopiva juuri tänään. Voit ottaa tunnista juuri sen osan, mikä sopii sinun harjoitukseesi ja elämääsi.

Joogamaton ulkopuolella Sannan elämää vauhdittaa kaksi, 11- ja 13-vuotiaat pojat sekä ihana puoliso. Halu toimia hyvän olon ja ilon mahdollistajana myös joogasalin ulkopuolella on määrittänyt hänen ammatinvalintaansa viinien, asiakaspalvelun ja johtamisen pariin. Sanna kertoo, että hänen tasapainoinen elämänsä koostuukin kolmesta komponentista joogasta, perheestä ja työstä, kun kaikkea on sopivassa suhteessa, on olo onnellinen.

Kuten eräs viisas mies kerran sanoi ”Emme käytä kehojamme päästäksemme asanoihin. Käytämme  asanoita tutustuaksemme kehoomme” ((Bernie Clark)

Kaisa

Tanssi, liike, musiikki ovat aina olleet Kaisalle voimavaran lähde.  Myös Kaisan työ on suuntautunut tanssittamaan ja liikuttamaan, koreografioimaan ja luomaan.  Viime vuosina rinnalle on noussut myös kiinnostus ihmisen psykofyysistä hyvinvointia ja siihen vaikuttavia tekijöitä kohtaan. Kaisan ihanaan huomaan syyskaudella 2021 pääsee dynaamisella Flow JOOGA-tunnilla sekä jorailemaan sydämensä kyllyydestä Dance koreo-tunnilla.
Kaisa on opiskellut ja työskennellyt pitkään Lontoossa ja Suomeen palattuaan Kaisa jatkoi aktiivista uuden oppimista ja työt veivät häntä teattereihin, liikuntakeskuksiin ja erilaisiin projekteihin. Viimeisimpänä Kaisa on opiskellut liiketerapeuttisten menetelmien ohjaajaksi Jyväskylässä, sekä tämän jälkeen RYT 200 Jooga-ohjaajaksi Villa Mandalasta. Hän on toiminut viime vuosina  mm. Suomen Teatteriopistossa, Ilosi Pilatespajalla, sekä Tampereen kaupungin mielenterveyspalveluiden yksikössä- liikeimprovisaation opettajana, Joogaopettajana,  ja viimeisessä liikkeellisen mindfullness tunnin ohjaajana.
Joogan Kaisa sanoo löytäneensä aikoinaan tärkeäksi voimavaraksi elämän jaksossa jolloin hän etsirauhoittumista, tasapainoa, luottamusta elämään.”Keho on meille lahja, koti jossa asumme koko elämämme, on hyvä löytää sinne lämpöä ja valoa, ihan meitä itseämme varten.  Ohjaajana haluan tarjota jokaiselle yksilölle ryhmässä mahdollisuuden kohdata itsensä suovassa, positiivisessa ympäristössä ja  luoda samankaltaiset olosuhteet jossa yksilön psykofyysinen voimaantuminen ja rauhoittuminen itsensä äärelle olisi mahdollista “
Ystävä kuvaili Kaisaa  “heikunkeikunpeppipitkätossumaailmassa eläväksi välillä vakavaksikin pohtijaksi”. Kaisa tunnistaa itsensä:  “työmaailmassa koen eläväni ison onnen hetkiä kun työskentelen ihmisten kanssa,  sekä Hip hopin räminöiden rytmeissä että joogan psykofyysisen hengityksen aalloissa. “

Sanna

Sanna on 44-vuotias liikunnan ammattilainen. Pohjakoulutukseltaan hän on liikunnanohjaaja (AMK) ja Personal Trainer-koulutuksen Sanna on käynyt 1997 ensimmäisten joukossa Suomessa. Siitä asti hän personal trainer-asiakkaiden lisäksi ohjannut monenlaista ryhmäliikuntaa (kahvakuula, TRX/crosscore, Bodypump, erilaiset lihaskuntotunnit).

Kokemuksen myötä Sannan ohjaaminen on suuntautunut yhä enemmän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ohjaamiseen ja harjoittelussa korostuu vahvasti liikkuvuuden ja keskivartalon lihasten merkitystä osana harjoittelua.

Lisäksi Sanna on rautainen pilates-ammattiölainen: hän on käynyt pilateksen pitkän matto-ohjaajakoulutuksen ja ohjannut tunteja yli 10 vuotta myös ryhmäliikunnan puolella. Jooga on kuulunut Sannan rakkaisiin harrastuksiin sekä ohjattaviin lajeihin myös vuosia. Lisäksi Sanna on erikoistunut fascial-venyttelyyn. Nämä vahvuudet näkyvät ja tuntuvat myös Sannan personal trainer-työssä.

Kotoa Sannalta löytyy kaksi esiteiniä lasta, joten ruuhkavuosien meno ja hallinta on tuttua. Sanna on joutunut myös itse aina keskittymään omaan painonhallintaan, joten hän tunnistaa ja tiedostaa hyvin siihen liittyvät haasteet ja osaa antaa konkreettisia ohjeita ongelmiin.

Maria

Marialle joogan maailma on tullut tutuksi jo pienenä, kun koko Marian perhe osallistui vuosittain joogakurssille. Murrosiässä joogaharrastukseen tuli tauko, mutta lukiossa tie joogan pariin löytyi uudestaan –  jooga tarjosi valtavasti voimia ja helpotusta ajanjakson epävarmuuteen ja suorituspaineisiin. Lukion jälkeen mietteet tulevaisuudesta olivat epävarmat, ja Maria haki lopulta monivuotiseen Suomen Joogaliiton jooganohjaajakoulutukseen. Koulutuksen aikana hän ohjasi muutaman vuoden joogaryhmiä opistoilla, liikuntakeskuksessa ja joogakoululla päätyönään, kunnes uusi elämänvaihe koitti ja Maria jäi äitiyslomalle. Äitiyslomalla Marian tulevaisuudenhaaveet alkoivat vihdoin muodostua selkeämmiksi ja  vuoden kotona lapsen kanssa oltua Maria haki luokanopettajakoulutukseen, jossa nyt opiskelee kolmatta vuotta. Joogaa ei mahdu viikkoihin enää yhtä paljon, mutta Marialle on todella tärkeää pitää pitää joogaharjoitukset ja ohjaaminen osana arkea.

Fiilikselle Maria löysi osallistuttuaan toisen lapsensa kanssa vauva-vuonna äiti-vauva pilates-kurssille. Paikan lämmin ja välitön tunnelma tuntui harvinaiselta ja ihastuttavalta, ja Maria jäi miettimään, kuinka mukavaa olisi päästä viettämään vielä enemmän aikaa tuollaisessa paikassa. Maria ottikin rohkeasti yhteyttä Fiiliksen yrittäjiin, sovittiin tapaaminen ja kemiat kohtasivat puolin ja toisin – keväällä 2019 Maria ohjaa Aamu JOOGA-tuntia perjantaisin, Yin-joogaa sunnuntaisin sekä Äitiys JOOGA-kurssia tiistaisin. Lisäksi Maria ohjaa Fiiliksen yritystuntien puolella.

Marialle jooga on antanut lempeyttä ja kykyä kuunnella oman kehon viisautta. Jooga on lisännyt itseymmärrystä ja taitoa olla läsnä, sekä antanut keinoja hoitaa ja lievittää stressaantunutta ja kiireistä oloa. Maria uskoo, että jokaisessa harjoituksessa voi oppia jotain uutta, riippumatta siitä kuinka pitkään joogaa on harjoittanut. Marian sydämessä on iso onni ja kiitollisuus siitä, että hän saa olla välittämässä eteenpäin joogan opetuksia, joista ihan jokainen voi löytää keinoja oman kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa parantamiseen.

Tuikku

Tuikku on energinen vauhtimimmi, joka rakastaa ohjaamista ja liikkumista. Positiivisuus ja myönteinen elämänasenne toimivat pohjana kaikelle hänen tekemiselleen.

Liikunnasta tuli Tuikulle ammatti jo yli kymmenen vuotta sitten ja vuosiin mahtuu paljon erilaisia liikunta-alan koulutuksia, joista korkein on Liikunnanohjaaja (AMK).

Turvallinen tekniikka ja yksilöiden huomioiminen ovat energisyyden ohella Tuikun vahvuus ohjauksessa. Vaikka vauhtia ei tunneilta puutu, löytyy hänestä rauhallisempikin puoli ja kevään  Voima JOOGA-tunneilla pääset voiman lisäksi kehittämään muun muassa ryhtiä ja hengittämistä sekä tärkeimpänä, hetkessä olemista. Functional Power-tunneilla kehoa vahvistetaan monipuolisesti keskittymällä tekemään liikkeet oikein, hyvällä Fiiliksellä tietenkin!

Minna “Mimz”

Minna, “Mimz”, on Pietarsaaresta Tampereelle muuttanut, kaksikielinen 27-vuotias tanssinopettaja. Minna on tanssinut koko ikänsä – lajipolku on kulkenut baletista hiphoppiin ja vuonna 2012 löytyi suurin tanssirakkaus: dancehall. Mimz on yksi Suomen aktiivisimmista dancehall-tanssijoista ja hallitseva Dancehall Queen (Suomen DHQ 2019).

Minna on intohimoinen dancehall-osaaja, joka käy inspiroitumassa ja oppimassa aktiivisesti jamaikalaisten opettajien ja tanssijoiden johdolla Suomessa. Lisäksi Mimz tekee treenimatkoja Jamaikalle, dancehallin synnyinsijoille: kesällä 2019 oli vuorossa neljäs matka kahden vuoden sisällä. Mimz on myös aktiivisesti kisaillut dancehall-kentillä (mm. SM 3. Dancehall Queen Style 2017).

Sen lisäksi, että Minna elää ja hengittää dancehallia, opiskelee hän parhaillaan kosmetologiksi.

Minnan intohimoisessa ja kannustavassa ohjauksessa tanssin energia tarttuu ihan jokaiseen. Minna painottaa opetuksessaan tekniikan lisäksi sitä, kuinka tärkeää on löytää oma tyyli tanssia ja ilmaista. Tärkeintä on nauttia ja antaa tanssin viedä!

Milja

Milja aloitti tanssin 8-vuotiaana jazzilla ja baletilla. 14-vuotiaana hän alkoi tanssia esiintyvässä Promenade-tanssiryhmässä, jossa treenattiin monipuolisesti eri tanssilajeja, kuten nykytanssia, lattareita, afroa ja street-tanssia. Street-lajeja Milja on treenannut aktiivisesti vuodesta 2008 saakka. Vuosina 2011–2013 Milja asui Sloveniassa, jolloin hän treenasi useita Euroopan ja maailmanmestaruuksia voittaneessa Artifex Dance Crew`ssa sekä maineikkaassa Kazinan tanssikoulussa. Palo tanssiin on edelleen suuri ja Itsensä kehittäminen sekä uuden oppiminen on edelleen tärkeää. Treenireissuja onkin tullut tehtyä mm. Kroatiaan, Ruotsiin, Maltalle, Iso-Britanniaan, Viroon, Espanjaan ja Hollantiin.  Milja myös kisaa edelleen ahkerasti.

Vuodesta 2013 lähtien Milja on opettanut streettiä, showtanssia ja housea eri tanssikouluissa Pirkanmaalla. Oppilaina on ollut kaiken tasoisia tanssijoita lapsista aikuisiin sekä useita kisaryhmiä. Opettajana hän on energinen ja lempeän haastava. Miljalle on tärkeää hyvä perusteiden ja tekniikan osaaminen mutta myös oman tyylin löytäminen ja uskallus liikkua omalla tavalla. Milja tunneilla opitaan uutta mutta aina hyvässä hengessä ja jokaista kunnioittaen.

Milja

Milja aloitti tanssin 8-vuotiaana jazzilla ja baletilla. 14-vuotiaana hän alkoi tanssia esiintyvässä Promenade-tanssiryhmässä, jossa treenattiin monipuolisesti eri tanssilajeja, kuten nykytanssia, lattareita, afroa ja street-tanssia. Street-lajeja Milja on treenannut aktiivisesti vuodesta 2008 saakka. Vuosina 2011–2013 Milja asui Sloveniassa, jolloin hän treenasi useita Euroopan ja maailmanmestaruuksia voittaneessa Artifex Dance Crew`ssa sekä maineikkaassa Kazinan tanssikoulussa. Palo tanssiin on edelleen suuri ja Itsensä kehittäminen sekä uuden oppiminen on edelleen tärkeää. Treenireissuja onkin tullut tehtyä mm. Kroatiaan, Ruotsiin, Maltalle, Iso-Britanniaan, Viroon, Espanjaan ja Hollantiin.  Milja myös kisaa edelleen ahkerasti.

Vuodesta 2013 lähtien Milja on opettanut streettiä, showtanssia ja housea eri tanssikouluissa Pirkanmaalla. Oppilaina on ollut kaiken tasoisia tanssijoita lapsista aikuisiin sekä useita kisaryhmiä. Opettajana hän on energinen ja lempeän haastava. Miljalle on tärkeää hyvä perusteiden ja tekniikan osaaminen mutta myös oman tyylin löytäminen ja uskallus liikkua omalla tavalla. Milja tunneilla opitaan uutta mutta aina hyvässä hengessä ja jokaista kunnioittaen.

Iina

Iina Toivonen on valmistunut ammattitanssijaksi Turun Konservatorion tanssilinjalta v. 2002, sekä liikuntaneuvojaksi Varalan Urheiluopistolta v. 2011.

Hän on pitkän linjan ammattilainen, joka on ohjannut monenlaista ryhmäliikuntaa, kuten pilatesta, selkätunteja, voima- ja syketunteja, sekä opettanut balettia, jazzia, nykytanssia ja tanssitekniikka eri tanssikouluissa.

Iina on myös sertifioitu äitiysliikuntavalmentaja ja pitänyt äitiysryhmiä, sekä yksilötunteja raskaana oleville- ja synnyttäneille naisille.

Iina toimii myös personal trainerina ja pienryhmävalmentajana.
Hän on lisäkouluttautunut mm. urheilufysioterapeutti Pasi Sinisalon kursseila, sekä käynyt Fustra-valmentajan koulutuksen osio 1,2 ja 3, joka on ryhtiin perustuvaa ohjaamista.

Iina on kiinnostunut ihmisten fyysisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista ja niiden balanssista. Hän panostaa tunneilla siihen, että harjoitteet ja liikkeet tehdään puhtaasti ja huolellisesti, unohtamatta liikunnan iloa!
Näin ollen saadaan paras mahdollinen lopputulos.

Roosa

Roosa on Fiilis-tiimin uusin vahvistus, jonka tapaa Fiilis-syksyssä sunnuntain yin jooga-tunnilla sekä syksyn mittaan myös perjantain Flow JOOGAssa. Roosan valoisuus ja iloisuus luovat joogatunnille tunnelman, jossa on helppo antautua harjoituksen vietäväksi. Samalla Roosasta huokuu rauha ja lempeys, mistä Roosa onkin saanut kiitosta tunneillaan.
Roosan ensikosketus joogaan tapahtui vuonna 2014, kun hän osallistui Fiilis-tiimistä jo tutun Tuikun Bodybalance-tunnille. Tällä tunnilla syttyi kipinä ja kiinnostus kehonhuoltoa ja erityisesti joogaa kohtaan. Ensin omaksi rutiiniksi löytyi hyvän yön jooga nukahtamisvaikeuksia helpottamaan ja kun jooga toimi, kasvoi kiinnostus joogan kokonaisvaltaisempia hyötyjä ja vaikutuksia kohtaan. Roosa kouluttautui joogaopettajaksi ja syventää tietotaitoaan myös omatoimisesti opiskelemalla. Vuonna 2017 alkoivat joogatuntien ohjaukset sekä ensimmäinen kokopäivätyö liikuntakeskuksella. 2018-2019 Roosa teki oppisopimuksella Varalassa liikuntaneuvojan ja personal trainerin tutkinnot. Roosa on ohjannut joogatunteja eri paikoissa Tampereen alueella ja nyt on ilo saada hänet osaksi Fiilis-tiimiä. Joogarakkaus kukoistaa ja kasvaa!
Vahva liikuntatausta näkyy edelleen vahvasti Roosan elämässä. Peruskoulussa lempilajit olivat pesäpallo ja ratsastus, aikuisiällä kuntosali, ryhmäliikunta sekä kaiken kokeilu. Tällä hetkellä Roosan voi löytää frisbeegolf-kentältä ja beach volleyn parista, minkä lisäksi temppuilu ja liike jatkuu kotona voimistelurenkailla ja ilmajoogakankaalla. Aktiivisen ja energisen elämäntyylin osana jooga on tärkeä, maadoittava ja tasoittava elementti niin rakkaana työnä kuin omana harrastuksena. Roosan perheeseen kuuluu aviomies sekä 5- ja 8-vuotiaat pojat.
Roosalle on tärkeää jakaa tunneilla liikkeen lisäksi joogan positiivisia vaikutuksia kokonaisvaltaisesti – keho ja mieli kietoutuvat vahvasti yhteen. Ohjaajana Roosa on lempeä ja häntä inspiroi ihmisten levollisuuden näkeminen tuntien jälkeen.