Loading...

Kuinka liikun raskaana? Voinko tehdä vatsalihaksia? Mikä ihmeen erkauma? Miksi lantionpohja on tärkeä?Koska liikkeelle synnytyksen jälkeen?

Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin Liikunta- ja tanssistudio FIILIS FITNESS:n Liikkuva äiti-tapahtumaan tiistaina 6.2. klo 12.00-14.00! Tapahtuma on veloitukseton ja mukaan mahtuu 40 ilmoittautunutta.

Tapahtuman paikat täyttyivät huimaa vauhtia. Nyt voi mukaan ilmoittautua jonopaikoille – ilmoitamme, jos paikkoja vapautuu!

Ilmoittaudu mukaan
Tapahtumassa käydään läpi liikunta-alan ammattilaisten, liikunnanohjaaja Siiri Halosen & fysioterapeutti Krista Mannisen, johdolla kehon fysiologisia muutoksia raskauden aikana sekä synnytyksen jälkeen.
 

OHJELMA:

12.00 Raskausajan muutokset kehossa. Miten liikkua?
 
12.30 Erkaumatestaus synnyttäneille
 
13.00 Asiaa synnytyksestä palautumisesta. Koska aloittaa treenaamaan yms?
 
13.30 Treeniohjeet erkaumakuntoutukseen
 
Tapahtumaan on veloitukseton ja paikkoja rajoitetusti, 40 kpl. Ilmoittaudu siis pian mukaan!
Kun paikat täyttyvät, voi omaa paikkaa tapahtumaan jonottaa ja infoamme sitä mukaa, kun paikkoja vapautuu. Tämän vuoksi toivomme, että mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan ajoissa, jotta voimme tarjota paikan seuraavalle.
Perheen pikkuväki on tietenkin tervetullutta mukaan.
Lämpimästi tervetuloa!
Siiri, Krista & Fiilis-tiimi
Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 443298680 tai [email protected]
***
 
Liikunta- ja tanssistudio FIILIS FITNESS  on ryhmäliikuntaa sekä tanssi- ja perheliikuntakursseja taidolla ja tunteella tarjoava studio Tampereen keskustan tuntumassa. 
 
Fiilis Fitness sijaitsee kätevien kulkuyhteyksien päässä Tampere-talon ja yliopiston keskustakampuksen kulmassa, Tampereen Pienteollisuustalossa osoitteessa Kalevantie 7 C. Tiloihimme pääset kätevästi Kalevantien puoleisesta porttikongista tai vaunuilla sisäpihan hissillä.
 
Tiloistamme löytyy hoitopöydät, muutama syöttötuoli ja mikro perheen pienimpien askareiden hoitoon.
 
Meihin voit tutustua tarkemmin: www.fiilisfitness.fi.
 
***
Ilmoittaudu mukaan