Vaikka ihanin kesämeno on edelleen täydessä käynnissä, karkaavat meidän yrittäjien ajatukset jo kovasti tulevaan kauteen. Tai oikeastaan suurimmaksi osaksikin ovat jo siellä: valmistautuminen on täydessä käynnissä niin uuden Ilo-salin puolella, tunteja ja kursseja suunnitellaan, konetta naputetaan ja koitetaan ehtiä kertomaan kaikesta ihanasta teillekin päin parhaalla mahdollisella tavalla. Uudistukset ovat ihanaa, eteenpäin vievää menoa ja ennen kaikkea entistä makeampaa tekemistä tarjottimella myös teille.

Kaikessa tohinassa myös hinnastomme päivittyy: vanhat tutut kertakortit pysyvät paikoillaan entiseen malliin, mutta rinnalle tulee myös muutamia uusia mahdollisuuksia. Kerta- ja 10-kortit ovat Fiiliksen ideologian ytimessä ja tärkeintä meille on sulautua teidän elämäänne, sopeutua aikatauluihin ja välttää kaikenlaista kiristystä ja kulmien kurtistusta. Kuukausikortti löytyy myös valikoimasta, mutta nyt kuukausikortin lisäksi meillä on tarjolla 3 ja 6 kuukauden mahdollisuudet – ne ovat nappivalinta sinulle, joka liikut meille reilusti ja tiedät, että tällainen meno on toistaiseksi näköpiirissa. Pidempiaikaiset kortit passaavat myös hyvin, jos meneillään on elämäntapamuutosprojekti tai muu pidemmän tähtäimen polku.

Hinnastosta löytyy nyt myös kahdenlaista korttityyppiä: Valo-korteilla (hinnaston vasen sarake) pääset liikkumaan kaikilla ison  Valo-salimme tunneilla, kun taas Ilo+Valo-korteilla saat käyttöösi myös uuden Ilo-salimme tarjonnan, eli LÄMPÖ-, kehonpaino-, ja pienryhmätunnit. Ilo-salin LÄMPÖ-tunneille mahtuu 18 tyyppiä ja Kehonpaino-tunneilla paikkoja on tiiviit 12. Valitsitpa minkä tahansa 10- tai kuukausikortin, on yhden tunnin hinta aina alle 10 euroa: Valo-kortilla yhden tunnin hinta on edelleen alle 7 euroa ja Ilo+Valo-kortilla yhden tunnin hinta alle 10 euroa.

On myös ihanaa kertoa yhdestä muustakin uudistuksesta: Fiiliksen vastaanotossa tulee 3.9. alkaen olemaan aina hymyilevä ja iloinen tyyppi sinua vastassa! Suurimman osan viikosta vastaanotossa tulet törmäämään tiimimme uusimpaan jäseneen, Kristaan. Lisäksi kassalla pyörivät Tiikku, Siiri & muutamat muut tiimiläiset. Tärkeintä on kuitenkin se, että nyt meillä aina aikaa jokaiselle kysymykselle, pohdinnalle ja korttiostolle, kun tunnin ohjaajan ei tarvitse säntäillä kiireellä ja hässäkkä häviää. Tätä on odotettu, vai mitä? 😉 Aidot, hetkessä olevat kohtaamiset, joihin Fiiliksen tunnit perustuvat, tulee nyt toteutumaan myös vastaanotossamme, mikä on meistä mieletön juttu! Siispä kun nyt pohdit, minkälainen kortti tai yhdistelmä on sinun tilanteesi paras, mietitään sitä yhdessä. Niin kuin tunneilla tarjoamme jokaiselle sopivan vaihtoehdon liikkeestä, sama ajatus jatkuu myös korttien parissa: on luonnollista, että jollekin kaiken kattava kuukausikortti on ehdottomasti paras vaihtoehto, kun taas esimerkiksi kiireisen ja liikkuvan arjen pyörteisiin 10-kerran kortti on oiva ratkaisu.

Sopivan kortin valinta on yksilöllistä elämäntilanteen, harrastusten, tavoitteiden ja muiden muuttujien mukaan. Vetäise meitä hihasta, pirauta tai laita viestiä, jos haluat, että tuumataan yhdessä sopivinta vaihtoehtoa. Jos treenirutiineihisi kuuluu enimmäkseen esimerkiksi lihaskunto- ja tanssituntejamme, voi paras ratkaisu napata taskuun Valon 10-kerran kortti ja siihen kaveriksi vaikkapa aluksi 5-kerran kortti Ilon tunneille, jos vaikka vielä mietit, olisivatko pienryhmälajit mieleisiä sinun ohjelmistoosi. Jos taas on varma, että haluaa käydä kummempia miettimättä kaikilla tunneillamme, on simppelein ratkaisu Ilo+Valo-kuukausikortti. Myös kehonhuollon ystäville yhdistelmäkortti on ihan omiaan!

Uusi hinnasto astuu voimaan 3.9., jolloin otamme myös käyttöön uuden sähköisen järjestelmän, joka tuo näppäryyttä ja tolkkua toimintaan – sekä superkivat avaimenperät pahvikorttien tilalle! Jatkossa ei siis enää ruksita kortteja, vilautetaan vain! Käytä rauhassa vanha korttisi loppuun ja saat uuden avaimenperän käyttöösi sitten uuden kortin oston yhteydessä. Vanhaa korttia käyttäessäsi Ilo-salin tunneille pääsee 4 euron lisämaksulla.

Jos korteista, avaimenperistä tai mistä tahansa muustakin asiasta on kysyttävää, me olemme teitä varten – aina voi soittaa tai pistää viestiä tai Fiiliksellä vetäistä hihasta ja kysäistä!

Iloisin ja valoisin terkuin,
Tiikku