Friday Night FEVER tulee jälleen kevätkaudella 2022 – tanssitaan kerran kuussa yhdessä ihanan teeman ja upean opettajan johdolla. Spesiaali-illoista löydät tietoa alta!

Friday Night FEVER on Liikunta-ja tanssistudio FIILIS FITNESS:llä kerran kuussa, perjantaina klo 19.00-20.30 järjestettävä tanssitapahtuma, jossa sukelletaan eri tanssityylien ytimeen upeiden tanssinopettajien johdolla.

Tapahtuman hinta 10 €, joka maksetaan paikan päällä vastaanottoon.

7.10. Twerk / Emmi Koskinen

Lokakuun perjantaibailut nostattaa ihana Emmi ja lajina päästään sukeltamaan twerkin liikekieleen. Emmillä on tanssikokemusta erilaisista lajeista kertynyt yli kymmenen vuoden takaa, joista sydäntä lähimpänä ovat twerk sekä hip hop. Tanssinopettajana Emmi on mukaansatempaavan energinen ja kannustava. Tärkeintä on, että kaikki kokevat onnistumisen tunteita. Twerk-koreografioissa näkyy Emmin monipuolinen tanssitausta.
Twerk on alavartalopainotteista tanssia. Lantiolla tehdään erilaisia liikkeitä, kuten sheikkausta, bootypoppeja sekä pyörityksiä. Liikkeet yhdistämällä saadaan fyysinen koreografia, jossa etenkin reidet saavat kyytiä! Tunnilla ollaan paljon lattialla, joten polvisuojat kannattaa pitää matkassa.
Twerk on alunperin liikekieli, jonka juuret on afrikkalaisissa tansseissa. Twerkkaus tuli tutuksi hip hop-kulttuurissa 1980-luvulla muun muassa musiikkivideoilla, jonka jälkeen se on kehittynyt ja saanut paljon suosiota. Nykypäivänä twerk on tanssisaleissa muotoutunut jopa omaksi lajikseen.

Tunneilla soi menevä musiikki, kuten R’n’B, hip hop sekä reggaeton, ja näihin rytmeihin lämmitellään, treenataan erilaisia twerk-tekniikoita ja tehdään koreografiaa tekniikoihin perustuen. Riippuen koreografian musiikista, pyrimme ilmentämään sen tuomaa fiilistä, oli se sitten hidasta ja aistikasta liikettä tai menevää ja energiaa pursuavaa meininkiä. Tule rohkeasti kokeilemaan, miltä twerk tuntuu sinun kropassa.

Varaa paikka Fever-iltaan ajanvarauksen kautta www.fiilisfitness.fi/aikataulu tai FIILIS FITNESS-sovelluksesta.
Yhteisiä tanssibileitä jo kovasti odottaen,
Emmi