OMA FIILIS

Mikä?

Oma Fiilis tarjoaa yritykselle mahdollisuuden tavoitteelliseen ja pitkäjänteiseen liikuntaan: liikutaan kerran viikossa Fiiliksen ammattitaitoisessa ohjauksessa. Pakettiin on mahdollista lisätä myös kuntotestit esimerkiksi lähtötilanteen kartoittamiseksi & kehitystä on mielenkiintoista ja motivoivaa seurata tasaisin väliajoin.

Miksi?

Me Fiiliksellä haluamme tehdä asiat tavoitteellisesti, ja niin varmasti tekin: jotta voi kehittyä ja saada aikaan kestäviä tuloksia, on oltava pitkäjänteinen. Me haluamme tehdä yrityksen työntekijöistä entistä vahvempia, voimakkaampia, motivoituneempia ja energisempiä – nämä ominaisuudet virtaavat suoraan työpaikalle!

Kenelle?

Oma Fiilis sopii yritykselle, joka haluaa sitouttaa oman porukkansa liikkumaan yhdessä tai isommalle firmalle, joka haluaa tukea työntekijöidensä hyvinvointia.

Hinta?

Viikottainen tunti 120 € + alv 10 % (2880 € + alv 10 % / 6 kk)

TUOKIO FIILIS

Mikä?

Tuokio Fiilis tarjoaa virkistävän matalan kynnyksen mahdollisuuden kytkeä liikunta osaksi yrityksen arkea. Tulemme luoksenne, pidämme 15-20 minuutin liikuntatuokion kerran viikossa & lisäämme yhdessä energiaa ja iloa jokaisen työpisteen ja päätteen äärelle! Taukotuokioon voi osallistua ilman erillistä liikuntavarustusta, tavoitteena on antaa liikettä ja huolenpitoa niska-hartiaseudulle, rangalle ja tehdä hyvää ryhdille pehmeästi ja fiksusti.

Miksi?

Yrityksen tärkein voimavara on ihmiset ja tärkeintä, että he voivat hyvin. Jo pienikin säännöllinen liikuntahetki tekee ihmeitä sekä keholle että mielelle. Istumisen, stressin, haasteellisten työasentojen ja kuormituksen aiheuttamat haasteet ovat juuri niitä asioita, joihin liikunta on lääkkeistä ykkönen. Kun ihminen voi hyvin, sekä keho että mieli kiittävät, olo on motivoitunut ja duunia tekee positiivisella energialla – parasta itselle, parasta yritykselle!

Kenelle?

Fiilis Tuokio sopii kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin ja on helppo tapa juurruttaa liikunta osaksi viikottaista ohjelmaa. Tuokio katkaisee työpäivän virkistävästi ja palaaminen työpisteelle on vain muutaman askeleen päässä.

Hinta?

Viikottainen taukotuokio 15-20 min. 80 € / kerta

TYKY-FIILIS

Fiilis tekee mielellään täsmäiskuja yritysten TYKY-päiviin, virkistyskimariin tai vaikkapa virkistämään pitkää kokouspäivää! Kyse voi olla yhdestä tunnista tai vaikka useamman liikuntapäivän sarjasta – mikä tarpeisiinne sopii.

Alta näet muutamia esimerkkejä suosituista vaihtoehdoista. Voitte valitaa suoraan valmiin tunnin, heittää pallon meille tai kertoa meille toiveistanne ja tarpeistanne – me hoidamme loput!

HARTIAT HUOLETTOMIKSI

Panosta tiimisi hyvinvointiin selkää hellivillä ja vahvistavilla liikkeillä. Avaa kireää niska-hartiaseutua rintarankaa avaavilla harjoitteilla. Liikutte ammattilaisen ohjauksessa ja lähdette salista virkeänä ja vetreänä. Ota vaikka kuukausipalaverin kaveriksi ja juurruta hartiahemmottelu osaksi yrityksenne hyvinvointisuunnitelmaa!

KOKO KEHON HIKITREENIT

Tuuleta ajatukset ja lataa keho täyteen energiaa hyvällä hikitreenillä. Yksinkertainen mutta tehokas tekeminen vie ajatukset pois arjen ongelmista ja tuottaa hyvää mieltä. Kokeilkaa vaikka kahvakuulaa, kehonpainotreeniä tai LES MILLSin Bodypumpia. Kaikki kuntopiiristä intervallitreeniin onnistuu ja nostatatte samalla yhteishenkeä tsemppaamalla kukin omalla tasollanne.

RYHTIÄ PILATEKSESTA

Vahvempi ja uljaampi sinä ja koko poppoo pilateksen avulla! Pilates on lihaskuntoharjoittelua, jonka ytimessä on ajatus siitä, että haemme kehomme keskiasentoon hengityksen ja syvien tukilihasten aktivoinnin kautta. Pilateksen kautta löytyy hyvä perusasento, joka mahdollistaa kivuttoman, luonnollisen tavan liikkua ja olla niin arjen askareissa kuin työn parissa. Tulkaa harjoittelemaan ammattilaisten johdolla- pilateksen hyödyt tunnet takuulla myös salin ulkopuolella!

LIIKKUVUUTTA JOOGASTA

Antaudu jooga-tunnin vietäväksi ja koe joogan voima liikkuvuuden lisääjänä ja nivelten huoltajana! Jooga tarjoaa vahvistavan ja hellivän irtioton niin keholle kuin mielelle – tunti suunnitellaan juuri teidän tarpeisiin ja toiveisiin vastaavaksi. Joogan lahja onkin monipuolisuus: harjoitus voi olla rentouttavaa ja rauhallista tai aktiivisempaa ja energisempää porukan aktiivisuustason ja toiveiden mukaan!