Rakkaat fiilisläiset,

raskain, mutta päättäväisin sydämin olemme päättäneet sulkea Fiiliksen ovet väliaikaisesti 13.3.-27.3.2020 toimenpiteenä COVID-19 -viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Terveys ja hyvinvointi ovat Fiiliksen toiminnan ytimessä ja koemme, että meidän on nyt ehdottoman tärkeää toimia nopeasti ja riittävän ronskisti tässä vakavassa tilanteessa. Tuntuu hurjalta, mutta oikealta tehdä juuri näin.

On tärkeää, että kannamme nyt niin yksilöinä kuin yhdessä vastuuta rohkealla ja rauhallisella tavalla. Se vaatii ymmärrystä, mukautumista ja hetkeksi luopumista meille tärkeistä asioista. On tärkeää toimia nyt, jotta pääsemme takaisin normaaliin arkeen kun on taas aika. Tiedotamme lähempänä, pääsemmekö jatkamaan tunteja 28.3.

Kokeilemme sunnuntaista eteenpäin uudenlaista tapaa tuoda tunteja teidän olohuoneisiinne – kerromme tästä lisää pian!

Jokaisen asiakkaamme 10- ja kuukausikorttien sekä kurssien korvausmahdollisuuksien voimassaoloaikaa pidennetään.

Fiilis on enemmän kuin liikuntastudio – olemme kohtaamispaikka, jossa saamme jakaa elämää, tunteita ja tietysti niitä ihania treenielämyksiä yhdessä. On kurjaa jättää nämä hetkeksi, mutta tiedämme, että Fiilis-sydämet eivät lakkaa sykkimästä. Kun avaamme taas ovet, teemme sen suuremmalla palolla ja rakkaudella kuin koskaan!

Ollaan huolellisia, ei liian huolissaan. Huoli tarttuu salakavalasti huolehtijasta toiseen, eikä kollektiivinen alakulo ole hyväksi nyt kellekään. Sen sijaan etsitään positiiviset puolet, tutkitaan hetki arkea uudesta kulmasta ja katsotaan, mitä se tuo tullessaan. Ollaan valppaina ja pidetään huolta itsestämme ja ennen kaikkea huolta toisistamme.

Pidetään huolta ja ollaan meidän kanavissa (www, Facebook & Instagram) kuulolla. Seuraamme tilannetta herkeämättä ja infoamme muutoksista – eikä tämä pysäytä meitä – vedetään nyt eteenpäin taidolla ja tunteella täältä kanavien kautta!

Siiri, Tiikku & Fiilis-tiimi

Ps. Saat meidät kiinni +358 443298680 / [email protected] Laita viestiä, jos mikä tahansa askarruttaa.