Fiiliksen fyysiset ovet suljettu 2.-23.12. – olemme vahvasti Online!

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä on antanut tänään uudet suositukset, joissa julkiset ja yksityiset sisäliikuntatilat suositellaan suljettaviksi 2.-23.12. Kipeä, mutta ainoa oikea päätös meille on sulkea fyysiset ovemme 2.-23.12. väliseksi ajaksi – kaikki kurssit ja ryhmäliikunta hyppäävät Online.
Nyt koemme tärkeäksi kantaa vastuuta rohkeasti ja jämäkästi sekä samalla haluamme tehdä kaikkemme, että tässä haastavassa tilanteessa voimme edelleen olla läsnä, tukena ja tarjota toivonkipinää ja ilonsäteitä jokaiselle. Me olemme nyt valmiimpia ja rohkeampia kuin aiemmin Onlinen edessä – olemmekin varmoja, että seuraavat viikot tunnetaan isosti, tehdään hyvää ja liikutaan huolet hetkeksi pois olemalla etänä yhdessä lujempaa kuin koskaan aiemmin!

Tässä toimenpiteet 21.12. saakka:

💛 30.11. ja 1.12. tunnit vielä normaalisti Fiiliksellä

💛 Fiiliksen fyysiset ovet suljettuina 2.12.-23.12. Kaikki meneillään olevat kurssit hyppäävät online ja Facebook Live-tunnit tekevät paluun:

Ma 18.00 Dance Party / Siiri
Ti 18.00 Flow JOOGA / Tuikku
Ke 18.00 Fascial Method / Sanna
To 18.00 Lihaskunto / Siiri

Pe 9.00 Aamu JOOGA / Siiri

💛 Kaikille Perheliikunta- ja tanssikurssilaisille lähetetään parhaillaan viestejä kurssien uusista käytännöistä – kaikki kurssit jatkavat kauden loppuun asti Online.

Kurssilainen, jos et maanantaina 30.11. ole saanut meiltä vielä viestiä, ota meihin yhteyttä!

***

Kiristyvät toimenpiteet vaikuttavat meihin kaikkiin monella tapaa. Haluamme tehdä osamme, jotta hetken helpotus, hymy ja yhdessä tekemisen taika olisivat kaikkien saatavilla. Siispä Facebook live-tunnit 2.-23.12. lähtökohtaisesti veloituksettomia – hyppää mukaan treeniin seuraamalla live-lähetystä Facebookissa. Jos kuitenkin halua ttukea meitä tässä haastavassa tilanteessa:

💜 Jos sinulla on Fiiliksen voimassaoleva kortti, ilmoittaudu tunnille ajanvarauksen kauitta ja nappaamme luvallasi yhden kerran pois kortiltasi.

💜 Jos sinulla ei ole Fiiliksen korttia, voit maksaa haluamasi summan

Mobilepaylla 19731 tai tilisiirrolla FI 04 5730 0820 6047 55.

Tärkeintä on nyt löytää keinot olla yhdessä turvallisesti ja fiksusti, olla toisiamme varten. Pitää huolta, kannatella ja välittää iloa sydämestä sydämeen!❤️

 

Jos mikä tahansa askarruttaa, ota yhteyttä viestillä, spostilla [email protected] tai pirauta 044 3298680. Olemme teitä varten.
💜💛 Fiiliksen yrittäjät Siiri & Tiikku & Fiilis-tiimi