Loading...

Vallitsevan koronatilanteen ja -suositusten myötä Fiiliksen kevätkausi 2021 on toistaiseksi Online. Turvallisuus ja terveys ovat yhteisiä asioita ja haluamme olla vahvasti pitämässä huolta teistä fiksusti ja vastuullisesti. Lähiopetukseen siirrytään, kun se on mahdollista. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja infoamme teitä muutoksista.

Nyt keskitymme hyvään – siihen, että voimme olla yhdessä Online! Kattauksestamme löydät Face live-tunnit maanantaista perjantaihin, Onlinetreenit neljässä eri lajissa sekä tanssi- ja perheliikuntakurssien kimaran. Kaikesta tarkemmin alla.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai jokin askarruttaa, ota meihin yhteyttä [email protected], 044 3298680 tai some-kanavissa.

Nähdään ruuduilla!

Päivitetty 24.2.2021

Facebook live-tunnit

Facebook live-tunnit siirtyvät omiin treeniryhmiinsä suljettuihin Facebook-ryhmiin – lue lisää alempaa kohdasta Onlinetreenit. Aamu JOOGA jatkaa Face livessä niin kauan kuin teitä ruuduilla riittää!

Facebook live-tunnit ovat lähtökohtaisesti maksuttomia tunteja, joihin pääset mukaan näppärästi suoraan Facebook-sivullamme. Lähetys alkaa aina n. 5 minuuttia ennen tunnin alkua ja videon löydät sivun uutisvirran yläosasta. Jos videota ei näy, päivitä sivu ja skrollaa hieman alaspäin.

Olemme luoneet Facebookiin tapahtumat jokaiselle Face live-tunnille – ne kannattaa ottaa seurantaan, sillä silloin saat aina muistutuksen itsellesi tunnin lähetyessä.

Ma klo 18.00 Dance Party / Siiri (15.3. alkaen omaan Online-ryhmään, 6 kertaa 38 €)
Ti klo 18.00 Flow JOOGA / Tuikku (siirtyy omaan Online-ryhmään 3.3. alkaen, kuukausi 28 €)
Ke klo 18.00 Fascial / Sanna (15.3. alkaen omaan Online-ryhmään, 6 kertaa 38 €)
To klo 18.00 Lihaskunto / Krista (siirtyy omaan Online-ryhmään 4.3. alkaen, kuukausi 28 €)
Pe klo 9.00 Aamu JOOGA

Tunnit ovat lähtökohtaisesti maksuttomia, mutta halutessaan meitä voi tukea haluamallaan summalla. Maksun voi hoitaa seuraavilla tavoilla:

  • Jos sinulla on 10-kerran kortti / korvauskertoja kursseilta, varaa paikka tunnille normaalisti aikataulun kautta ja se on merkki meille siitä, että voimme napata kerran pois kortiltasi.
  • Mobilepaylla numeroon 19731
  •  Tilisiirrolla FI 04 5730 0820 6047 55
  •  Liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak jne) voit maksaa kurssin suoraan edun mobiilisovelluksessa. Jos maksat osan kurssista liikuntaedulla, maksa loppusumma Mobilepaylla tai tilisiirrolla.

ONLINETREENIT

Onlinetreenit ovat omissa Facebook-ryhmissään pyöriviä lajiharjoituksia. Lajeina ovat kahvakuula, lihaskunto, pilates sekä flow jooga. Face-ryhmään ilmestyy kerran viikossa uusi harjoitus ja kaikki kauden harjoitukset säilyvät ryhmässä tallenteina, eli harjoituspankkia kertyy.

Onlinetreenien hinta (Lihaskunto, Kahvakuula, Pilates ja Flow JOOGA) on 28 € / kuukausi tai 95 € koko kausi (4 kk, 15 harjoitusta).
Fascial- ja Dance Party-onlinetreenit 6-kerran kokonaisuus 38 €.

Mukaan Onlinetreeneihin pääset helposti maksamalla treenimaksun verkkokaupassamme koska vain – treeniaika lähtee pyörimään siitä, kun hyväksymme sinut ryhmään. Jos haluat maksaa liikuntaeduilla (Edenred, ePassi jne), voit maksaa maksun suoraan edun sovelluksessa ja laittaa meille vielä viestin perään.

Kaikkiin Onlinetreeneihin voi tulla mukaan vasta-alkajana lajin parissa tai pidempään harrastaneena. Kaikilla tunneilla ohjaaja antaa erilaisia vaihtoehtoja, joista jokainen voi valita itselleen sopivan.

ONLINETREENIT:

Kahvakuula / Suvi (uusi harjoitus ryhmään aina lauantaisin klo 9.30. Tästä Face-ryhmään)
Flow JOOGA / Tuikku (uusi harjoitus ryhmään aina keskiviikkoisin klo 16.30. Tästä Face-ryhmään)
Lihaskunto / Suvi (uusi harjoitus ryhmään aina tiistaisin klo 18.30. Tästä Face-ryhmään)
Pilates / Siiri (uusi harjoitus ryhmään aina sunnuntaisin klo 18.30. Tästä Face-ryhmään)

Fascial / Sanna (uusi harjoitus ryhmään aina keskiviikkoisin klo 18.00 17.3. alkaen. Ilmoittaudu täällä!)
Dance Party / Siiri (tanssia voi Face livessä Siirin kanssa aina maanantaisin klo 18.00 tai tallenteen kautta. Ilmoittaudu täällä!)

Tanssikurssit

Fiiliksen kevään tanssikurssit ovat alkaneet Online – lähiopetukseen siirrytään, kun se on mahdollista. Elämme tilanteen mukaan – luultavasti halutessaan näilläkin kursseilla voi jatkaa etäosallistumista kurssin loppuun saakka. Lisäksi meillä on kevätkaudella tiedossa 3 Online-tanssikurssia, jotka jo lähtökohtaisesti ovat etänä: 2 Aikuisbaletti-kurssia sekä Female Dancehall KOREO-kurssi.

Linkeistä pääset tutustumaan kursseihin tarkemmin!

Online-tanssikurssit:

Online: Aikuisbaletti, avoin taso (12.1.-23.2., 7 kertaa, 45 €) / Siiri
Online: Aikuisbaletti, avoin taso (9.3.-20.4., 7 kertaa, 45 €) / Siiri
Online: Female Dancehall KOREO (28.1.-11.3., 7 kertaa, 45 €) / Minna

Perheliikuntakurssit

Fiiliksen monipuolinen perheliikuntakurssien kattaus sisältää niin kursseja, jotka tilanteen salliessa pidetään Fiiliksellä paikan päällä sekä Online-kursseja, jotka ovat lähtökohtaisesti etänä. Tällä hetkellä kaikki kurssit pyörivät Online ja lähiopetukseen kursseilla siirrytään, kun se on mahdollista.

Seuraava kuuden kerran kurssijakso alkaa helmikuun 2021 lopulla ONLINE. Jos pääsemme avaamaan ovet kurssijakson aikana, jatkuu kurssit paikan päällä, mutta kurssin voi olla myös kokonaan mukana etänä.

Online-kursseilla kaikki kurssikerrat säilyvät tallenteina ryhmässä läpi kurssin. Harjoituksen voi tehdä siis oman aikataulun mukaan!

Perheliikunta-kurssit Fiiliksellä (2. kurssijakso alkaa etänä 22.2. alkaen):

Alla olevat kurssit alkavat etänä – lähiopetukseen siirrytään kun se on mahdollista. Kurssin voi olla halutessaan myös kokonaan etänä. Tervetuloa mukaan!

Raskausajan kurssit:

Odottavien PILATES / Siiri
Odottavien JOOGA / Tiikku
Odottavien LIHASKUNTO / Krista

Äiti-vauva-kurssit

Äiti-vauva PILATES / Siiri
Äiti-vauva VOIMA / Siiri
Äiti-vauva JOOGA / Tiikku
Äiti-vauva TANSSI / Krista

Vanhempi-lapsi-kurssi

Perhejooga
Taaperojumppa (tauolla siihen saakka, kun avaamme ovet)

Online-perheliikuntakurssit:

Odottavien JOOGA / Tiikku
Odottavien PILATES / Siiri

Äiti-vauva VOIMA / Siiri
Äiti-vauva PILATES / Siiri

Verkkokurssit

Fiilikseltä löydät kaksi verkkokurssia: Aikuisbaletin perusteet sekä Synnytyksen jälkeinen lantionpohja- ja erkaumakartoitus. Molemmat kurssit ovat tiiviitä ja kattavia kokonaisuuksia, joiden avulla syvennyt aiheen äärelle ammattitaitoisessa ohjauksessa. Kurssin hinta on 20 € ja saat kurssimateriaalin täysin käyttöösi ilman aikarajaa. Tutustu kursseihin tarkemmin alla olevien linkkien avulla!

Baletin perusteet / Siiri
Aikuisbaletin perusteet sekä Synnytyksen jälkeinen lantionpohja- ja erkaumakartoitus / Siiri