FIILIS FITNESS YRITYSLIIKUNTAPALVELUT

Me Fiiliksellä tarjoamme erilaisia, valtavirrasta positiivisesti poikkeavia liikuntapalveluita: ryhmäliikuntaa yksilöllisellä otteella.

Fiiliksen takana on vahva osaaminen sekä kaupalliselta (KTM) että liikunnan alalta, joten tiedämme todella, minkälaisia säästöjä investoinnilla henkilöstön liikuntamahdollisuuksiin voi olla muun muassa työtehon lisääntymisen sekä pienentyneiden sairauspoissaolojen saralla.

Me haluamme olla mukana pitämässä huolta yrityksen tärkeimmästä resurssista, työntekijöistä, ja tuomassa oman osaamisemme kautta lisää energiaa, tehoa ja virtaa työntekijän ja sitä kautta yrityksen tekemiseen ja tulokseen. Liikuntaan panostavat yritykset vahvistavat myös imagoaan ja liikunta on vahva valttikortti esimerkiksi rekrytointivaiheessa. Yhteinen treeni kerran viikossa voi saada ihmeitä aikaan myös omassa tiimissä, kun irtaudutaan yhdessä arjen rutiineista.

Me teemme työtämme taidolla ja tunteella: lähdemme liikkeelle yrityksen tarpeista (minkälaista työtä tehdään, rasitustaso, ergonomia), huomioimme yksilön (ikä, kunto, liikuntatausta) ja rakennamme ohjauksemme niiden pohjalta kullekin ryhmälle sopivaksi. Vaikka liikunnan kärki on pitää huolta ja kehittää yksilön työkykyä ja jaksamista, haluamme myös, että liikunta voi tarjota irtioton arjen aherruksesta ja työasioista.

Haluamme solmia pitkäaikaisia, kestäviä kumppanuuksia, jotta voimme todella pureutua, asettaa tavoitteita, päästä niihin ja tehdä yhdessä matkaa kohti energisempää, vahvempaa ja tuloksellisempaa menoa.

Tehdään asioita yhdessä – taidolla ja tunteella.

Tiikku Kuuru

Tiikku Kuuru (KTM) on intohimoinen ja positiivisesti latautunut yrittäjä, joka yhdistää työssään kaupallisen koulutuksensa & rakkautensa liikuntaa ja hyvinvointia kohtaan. Tiikun päävastuulla Fiiliksellä on myynti ja markkinointi. Lisäksi Tiikkua näkee myös tunneilla ohjaamassa – monipuoliset työtehtävät pitävät pirteänä!

Siiri Halonen (os. Jokela)

Siiri Halonen (liikuntatieteiden ylioppilas, liikunnanohjaaja AMK) on Fiiliksen perustaja ja liikunta-alan ammattilainen. Siiri vastaa Fiiliksen palvelukokonaisuuksista, tuntisisällöistä ja on kaiken kaikkiaan Fiiliksen liikunnallinen seremoniamestari.