Fiiliksen Puistopäivä

Sorsapuiston vehreä nurmi, iloiset liikkujat sekä monipuoliset, taidolla ja tunteella vedetyt treenit. Näistä on Fiiliksen Puistopäivä tehty!

FIILIS FITNESS kutsuu sinut mukaan Fiiliksen Puistopäivään Sorsapuistoon torstaina 28.6.2019 klo 17.00-20.00! Tarjoamme Sorsapuiston nurmella illan tanssia, lihaskuntotreeniä ja kehonhuoltoa sekä fiilistelyä ja yhdessäloa.

Tapahtumaa kannattaa seurata, jotta saat infoa päivästä, pääset mukaan fiilistelemään tulevaa ja lisäksi vaikuttamaan tuntien sisältöön äänestämällä. Paina siis Kiinnostunut/Osallistun-nappia!

OHJELMA

17.00 PuistoZUMBA 45’

Tanssibileet, joissa vedetään kappale kerrallaan eri tyyleillä lattareista discoon mukaansatempaavien biisien tahdissa.

18.00 PuistoKUULA 45’

Monipuolinen patteritreeni kahvakuulalla – kehitetään kestävyyttä, voimaa, tasapainoa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Liikkeisiin annetaan vaihtoehtoja, joista jokainen voi valita itselleen sopivan.

19.00 PuistoJOOGA 45’

Lempeän liikkuva joogaharjoitus, jossa nautitaan venyttävistä ja vahvistavista asanoista kulkien lämmittelyn kautta lyhyeen flow-sarjaan päättyen pidempiin, rauhoittaviin asanoihin.

Voit tulla mukaan mille tahansa tunnille tai vaikkapa vetää koko illan kombon. Tapahtumassa ei ole kiinteää hintaa, vaan maksat sen mukaan, mitä itse haluat.

Tunneilla ohjaajina Fiiliksen yrittäjät Siiri Halonen & Tiikku Kuuru, joiden ohjauksessa treenataan isolla ilolla ja energialla, turvallisesti ja kukin juuri omalla tasollaan. Liikunta saa ja sen pitää tarjota elämyksiä – ja niitä haluamme teille tarjota. Tärkeintä on päästä treenaamaan ja nauttimaan kesästä yhdessä!

SÄÄVARAUS

Olemme tietenkin tilanneet ihanan, aurinkoisen kesäillan, mutta sateen ja vilun sattuessa ilmoitamme muutoksista.

MITÄ MUKAAN

Mukaan tarvitset mukavat liikuntavaatteet & juomapullo ei varmasti pahitteeksi. Tunnit toteutetaan pystyasennossa, emmekä laskeudu nurmen tasoon sen suuremmin, joten mattoa ei tarvita.

 
** Liikunta- ja tanssistudio FIILIS FITNESS on monipuolisia ryhmäliikuntapalveluita taidolla ja tunteella tarjoava studio. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Tampere-talon ja yliopiston kulmassa, osoitteessa Kalevantie 7 C **