Loading...

Ensimmäinen kerta Fiiliksen ryhmäliikuntatunneilla on aina veloitukseton. Täytä alla oleva lomake & otamme sinuun yhteyttä! Voit myös valita sinua kiinnostavan tunnin ja halutessasi varata ajan suoraan ajanvarauksen kautta. Me olemme Fiiliksellä sinua varten!

Yhteydet:

+358443298680 / Tiikku
liikkumaan@fiilisfitness.fi

Tutustumaan Fiilikselle:

Mille tunnille kannattaa tulla ensimmäiseksi?

Fiiliksen ideologian ydinasia on yksilöllinen ohjaus ryhmässä. Se tarkoittaa sitä, että voit tulla ensikertalaisena mukaan mille tahansa aikataulutunnillemme – ohjaaja antaa kaikille tunneilla erilaisia vaihtoehtoja, joista jokainen voi valita itselleen sopivan tavan ja tason tehdä.

Ei myöskään kannata säikähtää, jos ensimmäisellä kerralla koreografia ei luonnistu täydellisesti, pilates-hengitys ihmetyttää tai tuntuu kuin olisi kaksi vasenta jalkaa. Lajille kannattaa aina antaa muutama kerta, joiden aikana tutustut lajiin, otat tekniikkaa haltuun ja tulet tunnin kanssa tutuksi. Yleensä alamme oppimaan ja omaksumaan asioita kunnolla kolmen kerran jälkeen, joten sen verran kertoja kannattaa omistaa aina tietylle treenille. Tottakai voit myös sujahdella eri tunneillamme mielesi mukaan!

Jos pohdit ja haluaisit tuumata yhdessä, mikä tunti olisi sinulle sopiva ensimmäiselle kerralle tai mitkä tunnit olisivat paras yhdistelmä sinun liikunnallisiin tavoitteisiisi, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Voidaan vaihtaa sähköposteja, puhella luurissa tai sopia tapaaminen Fiiliksellä!

Minne tulen?

Löydät meidät osoitteesta Kalevantie 7 C (3. kerros), Tampere-talon & Tampereen yliopiston keskustakampuksen kulmasta. Alaovet ovat auki arkisin klo 17.30 saakka – muina aikoina löydät Kalevantien puoleisesta porttikongista ovisummerin FIILIS FITNESS, jota pirauttamalla pääset sisään. Meidät löydät 3. kerroksesta.

Meille pääsee myös hissillä katutasosta – silloin käynti on sisäpihan puolelta, mistä löytyy iso hissi heti ulko-oven oikealta puolelta. Hissi tuo suoraan meidän ovien eteen!

 

Pitääkö tunneille varata paikka etukäteen?

Varaa tunnille aina paikka etukäteen. Varaus onnistuu ajanvarauksen kautta täällä tai voit ladata Fiilis Fitness-mobiilisovelluksen puhelimeesi ja varata paikan sen kautta.

Tunnin peruminen

Jos et jostain syystä pääsekään tunnille, jolle olet ilmoittautunut, muistathan perua varauksesi (onnistuu kirjatumalla ajanvaraukseen tai mobiilisovelluksen kautta).

Mitä mukaan?

Tunnille tarvitset mukaan mukavat liikuntavaatteet & kengät (paitsi jooga- ja pilatestunneille), juomapullon eikä hikipyyhekään ole pahitteeksi.

Nappaa oma alusta mukaan!

Mitä muuta minun tulisi ottaa huomioon?

Kerro tunnille tullessasi ohjaajalle, jos sinulla on jotain erityistä huomioitavaa, niin osaamme antaa tunnille sinulle sopivia vaihtoehtoja ja pääset liikkumaan sinulle sopivalla tapaa!

 

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?

Pistä viestiä tai soita – olemme sinua varten!

liikkumaan@fiilisfitness.fi
0443298680

Voit myös piipahtaa meille aukioloaikojemme puitteissa – iltatuntien aikaan vastaanotossa sinua on vastassa aina Fiilis-tiimiläinen jelppaamassa, juttelemassa ja vastaamassa kiperimpiinkin kysymyksiin.

Lämpimästi tervetuloa Fiilikselle!
Siiri, Tiikku & Fiilis-tiimi