Loading...

Saamme marraskuun alussa 4.-6.11. Fiilikselle vieraaksi Fiiliksen toisen yrittäjän, Tiikun, rakkaan ystävän, joogaopettaja Titti Torchian. Titti pitää Fiiliksellä kaksi joogaworkshopia, jotka keskittyvät keskivartalon voiman löytämiseen & sen ammentamiseen joogan ytimenä. Huolellista ja yksityiskohtaista, hauskaa ja kepeää sekä vauhdikasta & intensiivistä!

Titti on sydämellinen ja ihana tyyppi, valtavan osaava ja sielukas joogaopettaja, jonka opetuksen ytimessä on löytää jokaiselle oma, luontainen tapa liikkua & nauttia joogasta. Meidän sydän pamppailee Titin kanssa yhteiselle rakkaudelle: kehollisuudelle. Tittiä voisikin kutsua uteliaaksi seikkailijaksi, joka tuntee ja kokee tämän maailman kehon liikkeen & tuntemusten kautta, ja tätä näkökulmaa hän ammentaa myös joogaopetuksessaan.

Marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna 4.-6.11. Titti pitää 2 workshopia – voit tulla mukaan toiseen tai molempiin!
Taso on avoin, paikkoja rajoitetusti. Varaa paikkasi siis nopeasti!

HINTA:

* 1 workshop 35 €
* 2 workshopia 60 €
Varaa paikkasi tästä!

Pe 4.11. 18.00-20.00 Core & transitions: the foundation

Perjantain workshop on omistettu oman ytimen löytämiselle – se on keskivartalomme. Workshopissa opimme  hyödyntämään sen voimaa ja hallintaa entistä paremmin joogaharjoituksissa – niin jokaisessa asanassa kuin siirtymissä lisätäksemme harjoituksen virtausta.

Kun opit käyttämään keskustaasi oikein, siirtyy kuormitus pois niveltiltä (alaselkä, lantio, polvet) ja tulee harjoittelustasi turvallisempaa. Kun omaksut keskivartalon käytön osaksi harjoitustasi, aktivaation ja vahvistamisen kautta, siirtyy tämä oppi ja viisaus kaikkeen liikkeeseen – kävelyyn, juoksuun, tavaroiden nosteluun, koukisteluun ja kurotteluun, kaikkiin arjen toimintoihin! Kun keskivartalo on vahva, olemme enemmän suojassa myös loukkaantumisilta.

Perjantain harjoituksen ensimmäisessä osassa aktivoimme ja vahvistamme keskivartaloa kokonaisvaltaisesti. Hengitys on oppaamme ja tutustummekin muutamiin hyödyllisiin hengitystekniikoihin harjoituksen aikana!

Harjoituksen toisessa osassa siirrämme oppimamme virtaavaksi liikkeeksi – siirrymme tekemääån flow-harjoituksen. Emme opi aktivoimaan keskivartaloa ainoastaan ”itsestäänselvissä” keskivartaloon keskittyvissä asanoissa (esim. Vene), vaan miltei jokaisessa liikkeessä ja siirtymässä – esimerksi liukuessamme soturi I-asanasta soturi II:seen ja tästä tasapainoilemaan puolikuuhun. Opimme myös oivaltamaan, kuinka valtava onkaan keskivartalon rooli erilaisissa käsitasapainoasanoissa (esim. korppi, käsilläseisonta, päälläseisonta, picha) – voima ja hallinta lähtee keskustasta!

Tämä workshop on tarkoitettu kaikentasoisille joogaajille. Ole valmis pitämään hauskaa ja vahvistamaan kehoasi!

Varaa paikkasi tästä!

Su 6.11. 10.30-12.30 Core and transitions: Free yoga flow creativity

Sunnuntain workshopissa ammennamme keskivartalon voimaa luovuuden lähteenä!

Aloitamme lempeästi lämmitellen ja keskustaa herätellen – intensiteettiä, hauskuutta ja sopivasti vauhtia luvassa. Teemme yhteisen tutkimusmatkan omaan kehoomme liikken kautta yhdistämällä virtaavaan harjoitukseen tanssista, vapaasta flowsta sekä taistelulajeista.

Jokaisessa liikkeessä on aina toiminnallisuutta ja keskustan käyttöä – Titti avaa harjoituksen aikana huolellisesti, miten ja miksi liikumme tietyllä tavalla, vaikka olisimme luovia. Tutustumme joogaan fyysisellä, emotionaalisella ja energioiden tasolla. Päätämme harjoituksen ihanaan rentoutukseen.

Luvassa hauskuutta ja kepeyttä, luovuutta ja haastetta. Ole valmiina liikkumaan paljon ja nauttimaan luovuudesta!

Opettaja Titti Torchia

Moikka! Olen Titti, ja odotan innoissani marraskuun yhteistä viikonloppua ja yhteisiä joogahetkiä. Olen tuntenut Tiikun (Fiiliksen toisen yrittäjän) vuosia, ja on mieletöntä päästä vierailemaan rakkaan ystävän studiolla, tutustumaan teihin & jakamaan joogan oppeja ja iloa!

Aloitin joogan, kun olin 17-vuotias – kaukana kotona, yksin New Yorkissa toteuttamassa unelmaani: tanssimassa Martha Graham Dance Companyssa.

Tutustuin joogaan ammattitanssijana, joten nämä kaksi maailmaa kietoutuvat yhteen ja määrittävät minua niin ihmisenä, tanssijana kuin joogaopettajanakin. Kun aloitin joogan, tutustuin ja seikkailin monipuolisesti eri joogalajien parissa – vinyasa, jivamukti, hatha, yin, hot sekä bikram. Sen jälkeen, kun jooga tuli elämääni, en ole missään vaiheessa siitä luopunut, sillä joogan voima valloitti minut ja on tuonut minut siihen, mitä olen tänään.

Ensimmäinen joogaopettajakoulutukseni. Myöhemmin syvensin osaamistani joogaopettajana yhden maailman upeimmista joogamentoreista, Ana Forrestin, opissa.

Kehollisuus on intohimoni, eikä siis ehkä ihme, että maailman kokeminen kehon liikkeen ja aistien kautta määrittää minua. Tanssin ja joogan lisäksi taistelulajit ovat intohimoni!

On hassua, etten koskaan tietoisesti suunnitellut olevani joogaopettaja, mutta palattuani Italiaan (New Yorkista) tunsin, että halusin jakaa sitä kaikkea iloa muille, mitä jooga minulle oli antanut.

Vuosien aikana oma joogafilosofiani on kiteytynyt kolmeen sanaan: LUOTA OMAAN TOTUUTEESI (Trust your truth). Opetan joogaa, koska haluan ihmisten löytävän yhteyden itseensä ja oman voimansa kehonsa ja sen liikkeen kautta. Mielen vahvistaminen kehon vahvistamisen kautta.

Tuntini ovat aina avoimia kaikille – täynnä liiketta, syviä hengityksiä ja valoisia hymyjä. Missioni on auttaa jokaista laajentamaan omia mahdollisuuksia ja oivaltamaan, mikä voima ja valo meissä jokaisessa on.

Löydät Titin myös Instagramista @TTyogaofficial

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan ajanvarauksen kautta – voit tulla mukaan joko perjantai tai sunnuntain workshopiin, tai molempiin! Jos tulet molempiin, muista varata paikka perjantaille ja sunnuntaille erikseen.

Yhden workshopin hinta on 35 €, molemmat workshopit (pe+su) 60 €. Maksu hoidetaan paikan päälle tullessa.

Varaa paikkasi tästä!