Fiilis on uniikki, niin sinäkin

Tule tutustumaan!

Liikunta- ja tanssistudio Fiilis Fitness:llä liikut ammattitaitoisessa ohjauksessa & rennossa fiiliksessä kahden salin tunneilla, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Fiiliksellä ei ole pitkäaikaisia jäsenyyksiä, vaan maksat siitä, mitä käytät: 10-kerran kortti, joka sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen, on ollut valikoimassa aina Fiiliksen alusta, vuodesta 2007 saakka.

Fiilis Fitness:n 10-kerran kortti

Fiiliksen 10-kerran kortilla pääset liikkumaan ryhmäliikuntatunneillamme valintasi mukaan. Kortti on voimassa 6 kuukautta ja antaa vapauden valita sinun aikatauluusi, tavoitteisiisi ja mieltymyksiisi sopivat tunnit. Voit valita kattauksesta, johon kuuluu monipuolisesti lihaskunto-, tanssi- ja kehonhuoltotunteja. Tunneilla saat yksilöllistä ohjausta ryhmässä, eli huomioimme sinut & samalla pääset nauttimaan porukalla treenaamisen ilosta ja energiasta.

Kaipaatko harrastusta, joka sopeutuu sinun aikatauluihisi, eikä toisin päin? Tuntuisiko paikka, jonne tullaan treenaamaan ja nauttimaan, eikä näyttäytymään, sinulle sopivalta? Haluatko pitää hauskaa ja treenata fiksusti samaan aikaan? Haluatko oppia uutta ja saada täsmällisiä vinkkejä omaan treeniisi?

Jos vastauksesi yhteen tai useampaan kysymykseen on kyllä, on 10-kerran kortti juuri sopiva valinta sinulle.

Energiaa ja irtiottoja arkeen

Fiiliksen ryhmäliikuntatunneilta virtaa energiaa ja elinvoimaa kehoosi: jaksat paremmin ja ajattelet kirkkaammin. Uni maistuu illalla, heräät virkeänä aamulla. Työpisteellä työt sujuvat vauhdikkaammin etkä valahda näyttöä vasten, kun keskivartalosi pitää sinut entistä paremmin pystyssä. Kehosi on vahva ja virtaa täynnä. Treenistä matkaan tarttuva energia näkyy ja tuntuu myös muille: positiivisempi mieli ja pirteämpi tyyppi tuovat iloa ja energiaa myös ympärilleen. Yksikin tunti voi tarjota kaivatun irtioton arjesta, jonka jälkeen elo maistuu taas makeammalta.

Fiilikseltä voit hakea energiapiikkejä tai rauhallisempia hetkiä juuri silloin, kun niitä omaan arkeesi tarvitset. Olla itseksesi ja heittäytyä ohjaajan käsivarsille tunnin vietäväksi tai jakaa treenifiiliksiä porukan kanssa. Pääset pitämään hauskaa ja samalla oppimaan uutta itsestäsi ja omasta kehostasi. Yksilöllinen ohjaus ryhmässä takaa sen, että taitosi kehittyvät ja mahdottomalta tuntuneesta liikkeestä tai koreografiasta tuleekin mahdollista.

Asiakkaiden kokemuksia

”Fiiliksen palvelut ovat sanalla sanoen ylivoimaisia, olipa kyse sitten ryhmäliikunnasta eri muodoissaan, perheliikunnasta tai työpaikkaliikunnasta. Fiiliksen omistaja-yrittäjien ja ohjaajienintohimo ohjaamiseen, vakuuttava tietämys, ystävällinen ja iloinen ote sekä monipuolinen tuntitarjonta höystettynä laadukkailla kursseilla ovat lyömätön yhdistelmä. Lisäksi joustava, ei-jäsenyyteen perustuva toimintakulttuuri sopii minulle mainiosti.” (Jutta)

”Tärkein asia on se, että kertaakaan näiden vuosien aikana en oo kuullut kommentteja siitä, että nyt kyykätään peppua pyöreämmäksi tai treenataan kroppa bikinikuntoon. Se on ihanaa ja samalla ihan liian harvinaista: tuntuu, että edelleenkin tosi monet paikat keskittyy pitkälti ulkonäköön, siihen että saavutetaan paremman näköinen keho. Siitä tulee hirveän helposti sellainen olo, että ei oo riittävän hyvä sellaisena kuin on, varsinkin kun oma suhde omaan kehoon on välillä vaikea ja vaihteleva. Fiiliksellä on semmonen olo, että kelpaan juuri tämmösenä ku oon.” (Laura)

Kuinka homma toimii?

Fiiliksen 10-kerran kortilla voit käydä joustavasti ryhmäliikuntatunneilla juuri silloin, kun sinulle sopii. Voit varata paikan etukäteen varausjärjestelmän kautta halutessasu, mutta voit myös vain tupsahtaa paikalle. Me hoidamme loput.

Kortin voi ostaa Fiilikseltä tai verkkokaupastamme. Kortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Tule tutustumaan!

Tule tutustumaan ja kokemaan, miltä Fiiliksen meininki sinusta tuntuu. Ilmoittaudu tutustumaan täältä!

Energisempi olo, vahvistunut keho ja kirkkaampi mieli eivät vaadi hurjaa treenimäärää tai rääkkiä toteutuakseen. Sinä voit liikkua Fiiliksellä kerran viikossa tai kahdessa, tai reippaammalla tahdilla – sinä päätät. Päätöksestä treenikamat niskaan ja kokeilemaan: hyvästä treenistä ja tuloksista nauttii sekä keho että mieli.

Yhden treenin hinta nyt vain 8,5 €

10-kerran kortin hinta on nyt marraskuussa 85 euroa (ovh. 99 €) & on voimassa 6 kuukautta. Yhden treenikerran hinnaksi jää 8,5 euroa – tällä summalla saat elinvoimaa, ihanaa treeniä ja yksilöllistä ohjausta samassa paketissa. Ja siis kahden salin kaikki tunnit LÄMPÖ jooga-tunneista kehonpainotreeneihin ja tanssitunteihin vapaaseen käyttöösi.

Jo yksi tunti voi muuttaa. Tule siis tutustumaan ja tuntemaan, minkälaisia fiiliksiä tehokas treeni hyvällä porukalla ja yksilöllisellä otteella juuri sinussa herättää!

Tule tutustumaan!