Loading...
Tanssitapahtumat2018-12-16T18:48:34+02:00

Friday Night Fever

Syksyllä 2018 Friday Night FEVER järjestetään joka kuukauden viimeinenperjantai ja kellonaika 19.00-20.30!

FEVER-huumaan meidät syksyllä johdattavat vierailevat tanssiammattilaiset – iltaa hostaa aina Siiri, joka tuo Fiiliksen saliin aina lajinsa ammattilaisen. Fiiliksen saliin syttyy  takuuvarmat, upeat ja ja aina yllättävät tanssibileet! Joka kuukausi tanssitaan erilaisen teeman ympärillä, joten kokeilemaan pääsee monenlaista. Tapahtuman hinta on 10 € ja se maksetaan paikan päälle saapuessa.

Friday Night FEVER sopii niin tanssin pariin ensi kertaa sukeltavalle kuin runsaammin tanssitaustaa omaavalle – kaikilla meillä on oma tapamme liikkua ja tanssia, ja FEVER-illassa jokainen saa loistaa omassa valokeilassaan juuri omalla tyylillään! Friday Night FEVER on tarkoitettu hauskanpidon, irrottelun ja tanssin riemun areenaksi, jossa nautitaan kehon liikkeestä, musiikista ja tanssista ja annetaan mennä.

Ajankohtaista tietoa seuraavan FEVER:in meiningeistä löydät myös Facebookista. Marraskuun FEVER tanssitaan 30.11. ja teemana on upea kombo Body percussion-Voguing-Krump, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Ilmoittaudu!

Friday Night FEVER 11.1.: DANCEHALL

Vuoden ensimmäinen Friday Night FEVER tuo upean tuulahduksen suoraan Jamaikan auringon alta, kun Minna ”Minz” Willman valloittaa Fiiliksen salin & pistää Dancehall-bileet käyntiin!

Minna on ottamassa vuodenvaihteessa haltuun kuumimmat ja uusimmat Dancehall-muuvit ja me Fiiliksellä saamme niistä perjantaina 11.1.2019 klo 19.00-20.30 makeat maistiaiset! Luvassa siis kuumia tuliaisia, ei paljon tammikuun tuiverrukset paina. ♥ Tapahtuman hinta on 10 € & maksun voi hoitaa paikan päälle tullessa.

Näihin tanssibileisiin voi hypätä mukaan, vaikka kuulisit nyt dancehallista ensimmäistä kertaa. Jos taas dancehall-moovit on sinulle jo tuttuja, on tämä täydellinen mahdollisuus tulla upean Minnan oppiin syventämään omaa tekemistä ja nauttimaan tanssin hurmoksesta!

MITÄ ON DANCEHALL?

Dancehall (dancehall reggae) on Jamaikalla reggaesta 70-luvulla kehittynyt musiikki- ja katutanssityyli. Sosiaalinen tanssityyli on lähtöisin Jamaikan kaduilta ja niissä tapahtuvista bileistä, joissa se pääosin Kingstonin sydämessä uusiutuu ja kehittyy edelleen tänä päivänä.

KUKA ON MINNA ”MIMZ” WILLMAN?

Minna Mimz Willman on Tamperelainen tanssija ja tanssin ohjaaja, joka on tanssinut pienestä taaperosta asti tanssityylejä baletista hiphopiin. Pietarsaaren kasvatti tutustui ja rakastui Dancehalliin kuutisen vuotta sitten, ja treenaa tyyliä nykyään aktiivisesti jamaikalaisten opettajien ja tanssijoiden opeissa sekä Suomessa että Jamaikalla asti. Minnan viimeisin matka Jamaikalle on parhaillaan meneillään, joten pääsemme FEVER-illassa käsiksi kuumiimpiin tanssituliaisiin!