Loading...
Tanssi 2017-08-15T10:35:12+03:00

Just Dance

Just Dance on koreografinen tanssitunti, jonka seremoniamestarina on ihana Krista.

Tunnilla rakennetaan yksi pidempi koreografia ja harjoittelussa ei säästellä energiaa eikä hikeä! Syksyn aikana pääset kokeilemaan erilaisia tyylejä viimeisimpiin hittibiiseihin. Tunnilla fiilis ja musiikki ovat tärkeimmässä roolissa. Aiempi tanssikokemus ei ole välttämätön – Just Dance on tarkoitettu kaikille tanssin riemusta ja energisestä fiiliksestä syttyville. Tule avoimin mielin ja anna vain mennä!

Krista on tanssinopettajana elementissään koreografisilla tunneilla: hänen tunnillaan hankalimmatkin kuviot löytävät paikkansa, vaikkei suurempaa tanssitaustaa olisikaan – sitä ei tarvita, ainoastaan utelias asenne ja ripaus tanssin taikaa.

ZUMBA

Zumba Fitness on supersuosittu kaikille suunnattu tanssitunti, josta lähdet hikisenä ja hymyilevänä. Fiiliksen Zumban erityisyys tulee esille tanssillisuudessa. Tunteja ohjaavat vahvan tanssitaustan omaavat tanssinopettajat, joiden sarjat pohjautuvat laajalle lajiosaamiselle ja koreografian rakentamistaidolle.

Fiiliksen Zumba-ohjaajat rakentavat kaikki koreografiansa alusta asti itse valitsemaansa musiikkiin. Tunneilla tulee hiki huomaamatta, sillä ohjaajien ja asiakkaiden esimerkit kannustavat heittäytymään liikkeen vietäväksi. Saumattomasti musiikkiin istuva liike hoitaa loput.

Zumban painotus on lattareissa esim. reggaeton, marenque, salsa ja samba, mutta tunnilla voit törmätä vaikka swing-, funk-, tai bollywood-menoon. Tunneilla ei kuitenkaan opetella niin tanssitekniikkaa kuin askeleitakaan vaan pidetään hauskaa rennosti fiilistelemällä. Koreografiat ovat vaihtelevia, yhden kappaleen kestoisia pläjäyksiä. Tanssi alkaa jo alkulämmittelystä ja jatkuu jäähdyttelyihin asti. Ota juomapullo, hymy ja tanssikengät mukaan ja heittäydy tunnelmaan!

Ohjaajana Siiri.

SUMMER JAM

Summer Jam on kesäinen ja rento tanssitunti, jossa jorataan tarttuvien rytmien voimalla. Tällä Fiiliksen omalla tanssitunnilla tehdään muutaman alkulämmittelybiisin jälkeen helppoa koreografiaa, joka huipentuu sille varta vasten tehtyyn finaalibiisiin.

Tunnin teemat ja painotukset vaihtelevat ohjelmittain ja liikkeissä voi olla vaikutteita esim. housesta, reggeatonista, dance hall:sta tai mistä tahansa muusta rytmi edellä kulkevasta tanssilajista.

Tunnille tullakseen ei tarvitse olla tanssitaustaa, vaan askeleet opetetaan joka kerta samalla tavalla rauhassa kehitellen. Jokainen joraa tyylillään ja tekee tanssista oman näköistään. Tarkoitus onkin löytää askelmerkkejä ennen rento ja kesäinen fiilis!

Tuntia ohjaa ja koreografioi  kesällä 2017 Krista.

Kuntotanssi senioreille

Kuntotanssitunnilla liikutaan yhdessä hikeen helppojen tanssiaskelten avulla. Jokainen tanssii yksin ja tavoitteena on nauttia tanssimisesta kuntoille siinä samalla.

Tanssilajit vaihtuvat joka kappaleen jälkeen. Tunnilla tehdään mm. latinotansseja, suomalaisia perustansseja, country-tansseja, rock´n´roll-kappaleita ym. vetävän musiikin tahdissa. Koreografiat istuvat musiikkiin, jonka tyylejä haetaan menneiltä vuosikymmeliltä, nykypäivästä ja eri kulttureista.

Tanssiaskeleet säilyvät pitkään samoina, jotta ne ehtii oppia ja nauttia osaamisesta. Koreografiat kehittyvät osaamisen mukana ja tunnilla annetaan välillä myös vaihtoehtoja. Jokainen on tervetullut mukaan omalla tanssityylillään. Liikkeestä nauttiminen on tärkeämpää kuin tarkat tekniikat tai koreografiat. Tunneilla pidetään juomataukoja tarpeen mukaan ja rasitusta voi itse säädellä liikkeiden laajuuttaa muuttelemalla.

Seniorit voivat käydä 50 euroa maksavalla kymmenen kerran kortilla ilman aikarajoitusta maanantaisin Kuntotanssissa sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin Lihaskuntotunneilla. Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen!

Tuntia ohjaa Siiri.

Friday Night Fever

Syksyllä 2017 Friday Night FEVER järjestetään joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 19.00-20.30! FEVER-seremoniamestarina touhuaa Krista, joka taikoo Fiiliksen saliin takuuvarmat, upeat ja yllättävät tanssibileet.

Syksyn Fever-päivät selviävät pian!