Kehonhuolto-kurssit2018-03-20T01:05:45+02:00
Loading...

Yin & yang-joogakurssi

Perjantaisin 20.4. & 27.4.
Klo 19.00-21.00
Hinta: 30 €

Opettajana Emilia Keskivinkka

Ilmoittaudu kurssille

Huhtikuussa hellimme ja huollamme kehoa Yin&yang-joogakurssilla!

Jos yhdistelmä, jossa hellitään lempeästi syvänvenyttävän yin-joogan parissa ja vahvistetaan kehoa sulavalla liikkeellä yang-harjoituksilla, kuulostaa houkuttelevalta, on kahden kerran (2*2h) kurssikokonaisuus juuri sinulle! Kurssilla pääset huoltamaan niin kehon kireyksiä, vahvistamaan lihasvoimaa kuin hellimään rankaa erilaisin kierroin ja taivutuksin. Tunnilla edetään yin-asanoista yang-asanoihin. Kurssilla pääset myös tutustumaan muutamaan hermojärjestelmää hellivään hengitystekniikkaan.

 

Kun kyseessä on kahden kerran kurssi, niin sama asanaharjoitus toistuu toisella kerralla, jolloin saadaan paremmin syvennettyä opittua, reflektoitua ja todennettua kertakohtaista vaihtelua.

Kevät toimii kurssin keskeisenä teemana, ja näkyy tunnin koostumuksessa sisäelinten aineenvaihduuntaa/puhdistumista edistävien ja energisoivien osasten valikoinnissa. Tällä dramaturgialla myös hyvin perustellaan liikkuminen syvävenytyksistä vahvistavampiin ja avaavampiin asanoihin – kurssi etenee kuin kevät, valo lisääntyy vähitellen!