Kehonhuolto-kurssit 2017-09-18T15:02:18+03:00
Loading...

TASAPAINO

Perjantaisin klo 18.45-20.00
Opettajana Emilia Keskivinkka

8.9.-29.9. (EI 15.9.)
3 kertaa
38 €

Jos olet hakenut informaatiota joogan vaikutuksista terveyteen ja elämänlaatuun, olet varmasti myös törmännyt tietoon joogan tasapainoa parantavista ominaisuuksista. Työskentelemme lempeästi hathajoogan/slow flow’n parissa, ja tutkimme harjoituksessamme joogalle ominaista sitkeyden ja irtipäästämisen vuorottelevaa suhdetta.

Näiden kahden optimaalisesta vaihtelusta on tasapaino – henkinen ja osin fyysinenkin – tehty.

Ilmoittaudu kurssille

VOIMA

Perjantaisin klo 18.45-20.00
Opettajana Emilia Keskivinkka

13.10.-27.10., 3 kertaa
38 €

Mitä on voima? Kropan voimaa? Eiköhän. Mielen voimaa? Varmastikin. Kokonaiskehollista? Tällä kurssilla kyllä. 

Toisella syyskauden joogakurssilla vahvistamme itseämme ulkoa sisäänpäin vinyasa-pohjaisella harjoituksella. Variaatioita hyödyntäen rakennamme kunkin kurssilaisen omaan voimantuntoon sopivan tuntikulun, joka haastaa juuri sen verran kuin tarpeen on.

Ilmoittaudu kurssille

VIREYS

Perjantaisin klo 18.45-20.00
Opettajana Emilia Keskivinkka

10.11.-24.11., 3 kertaa
38 €

Syksyn kolmas joogakokonaisuus osuu loistavasti yhteen vuoden pimeimmistä ajoista. Kolmena peräkkäisenä perjantai-iltana harjoituksemme ammentaa luontaista elinvoimaamme herättelevistä joogan elementeistä. Hengitellen, hikoillen ja hauskaakin pitäen selätämme yhdessä vähävaloiset marraskuun viikot, ja löydämme uutta niin joogasta kuin itsestämmekin.

Ilmoittaudu kurssille

RAUHA

Perjantaina 8.12.2017
Klo 18.45-20.45

Opettajana Emilia Keskivinkka.

Joulukuussa teemme visiitin yin-joogan maailmaan. Annamme keholle luvan pehmentyä (yin),  ja tueksi myös kontrastoimme vahvistavammilla (yang) asanoilla. Pidempiä pitoja, sulattavia hengityksiä, kehon synkronoimista ympäröivään talveen.

Vinkki: ’energisyys’ ja ’rauha’ ovat loistava kurssipari!

Ilmoittaudu kurssille

Foam roller-kurssi

Sunnuntaisin klo 10.30-12.00
8.10-22.10, 3 kertaa
45 €

Kurssin maksimiosallistujamäärä 10 henkilöä

Tervetuloa tutustumaan erilaisiin rullaustekniikoihin kehonhuollon vauhdittajana! Kurssilla käymme läpi rullaustekniikoita nopeista sivelyistä rauhallisiin syviin rullauksiin, krapailemme ja kokeilemme kärpäsen kyykytyspainetta sekä tuplapalloa. Lopputuloksena enemmän auki oleva kroppa, joka saa paremmin irti treenistä ja toimii tasapainoisemmin arjessa. 

Jokaisella kerralla on oma testiliikkeensä, jonka avulla ensin testataan ja mitataan kunkin osallistujan oma liikkuvuus. Testin perusteella valitaan jokaiselle sopiva rullaustekniikka ja ryhdytään vapauttamaan kudoksia ja lihaksia kireyden ikeestä. Kun rullailut etenevät opit käytännössä erilaiset tekniikat ja samalla saadaan testiliikkeen avulla ihan mitattavia tuloksia venyvyyden kasvaessa. 

Kurssilta löytyy kaikki tarvittavat välineet, tuo vain itsesi joustavissa vaatteissa mukaan. Halutessasi jatkaa harjoittelua kotioloissa, saat mukaasi rullat ja pallot sekä krapan -20% alennuksella. 

Ilmoittaudu kurssille

Lempeä Kehonhuoltoaamu: PILATES

Sunnuntaina 29.10.
Klo 10.00-12.00

Opettajana Minna Juusela

Ilmoittaudu kurssille

Kahden tunnin Pilates-kurssilla aloitat sunnuntaipäivän ihanalla tavalla!

Ensimmäisellä tunnilla keskitymme tekemään pilatesta flowssa, kehoa haastaen, kukin omalla tasollaan. Toisen tunnin agendana on rauhoittua ja lisätä liikkuvuutta venyttävimmillä pilatesharjoituksilla. Loppuun jätämme aikaa pieneen renoutumiseen, jotta voit jatkaa päivääsi energisenä sekä vetreänä.
Huom! Peruutuksesta alle 7 vuorokautta ennen kurssin alkua perimme 50 % kurssin hinnasta.