Kehonhuolto-kurssit 2017-11-30T18:26:41+02:00
Loading...

RAUHA

Perjantaina 8.12.2017
Klo 19.00-21.00

Hinta 15 €

Opettajana Emilia Keskivinkka.

Joulukuussa teemme visiitin yin-joogan maailmaan. Annamme keholle luvan pehmentyä (yin),  ja tueksi myös kontrastoimme vahvistavammilla (yang) asanoilla. Pidempiä pitoja, sulattavia hengityksiä, kehon synkronoimista ympäröivään talveen.

Vinkki: ’energisyys’ ja ’rauha’ ovat loistava kurssipari!

Ilmoittaudu kurssille

Foam roller-kurssi

Sunnuntaisin klo 10.30-12.00
8.10-22.10, 3 kertaa
45 €

Kurssin maksimiosallistujamäärä 10 henkilöä

Tervetuloa tutustumaan erilaisiin rullaustekniikoihin kehonhuollon vauhdittajana! Kurssilla käymme läpi rullaustekniikoita nopeista sivelyistä rauhallisiin syviin rullauksiin, krapailemme ja kokeilemme kärpäsen kyykytyspainetta sekä tuplapalloa. Lopputuloksena enemmän auki oleva kroppa, joka saa paremmin irti treenistä ja toimii tasapainoisemmin arjessa. 

Jokaisella kerralla on oma testiliikkeensä, jonka avulla ensin testataan ja mitataan kunkin osallistujan oma liikkuvuus. Testin perusteella valitaan jokaiselle sopiva rullaustekniikka ja ryhdytään vapauttamaan kudoksia ja lihaksia kireyden ikeestä. Kun rullailut etenevät opit käytännössä erilaiset tekniikat ja samalla saadaan testiliikkeen avulla ihan mitattavia tuloksia venyvyyden kasvaessa. 

Kurssilta löytyy kaikki tarvittavat välineet, tuo vain itsesi joustavissa vaatteissa mukaan. Halutessasi jatkaa harjoittelua kotioloissa, saat mukaasi rullat ja pallot sekä krapan -20% alennuksella. 

Ilmoittaudu kurssille

Lempeä Kehonhuoltoaamu: PILATES

Sunnuntaina 29.10.
Klo 10.00-12.00

Opettajana Minna Juusela

Ilmoittaudu kurssille

Kahden tunnin Pilates-kurssilla aloitat sunnuntaipäivän ihanalla tavalla!

Ensimmäisellä tunnilla keskitymme tekemään pilatesta flowssa, kehoa haastaen, kukin omalla tasollaan. Toisen tunnin agendana on rauhoittua ja lisätä liikkuvuutta venyttävimmillä pilatesharjoituksilla. Loppuun jätämme aikaa pieneen renoutumiseen, jotta voit jatkaa päivääsi energisenä sekä vetreänä.
Huom! Peruutuksesta alle 7 vuorokautta ennen kurssin alkua perimme 50 % kurssin hinnasta.